Press "Notify when price drops" button to track Skateboard Drifting Simulator with Maxwell Cat: The Game price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 28 Tem 2023

Genre: Action / Adventure / Simulation

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

379.00 TL

Lowest price

67.25 TL

Lowest PS+ price

53.80 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Skateboard Drifting with Maxwell Cat: The Game

Release date: 28 Tem 2023

Genre: Action / Adventure / Simulation

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Skateboard Drifting Simulator with Maxwell Cat: The Game mem karakterlerinin engellerle dolu seviyelerde gezindiği heyecan verici bir kaykay oyunudur. Kaykayınızı özelleştirin ve puan kazanmak için gösteriler yapın. Canlı sanat tarzı ve sezgisel kontrolleri ile tüm beceri seviyelerine uygun eğlenceli bir atari deneyimi sunuyor.
İçinde Skateboard Drifting Simulator with Maxwell Cat: The Game engellerle dolu ilginç seviyelerde sürüklenirken en sevdiğiniz meme karakterlerinin kontrolünü elinize alırsınız. Kaykayınızı oyun tarzınıza uyacak şekilde kişiselleştirin ve ince ayar yapın ve geçmiş zorluklardan sorunsuzca süzülerek ve etkileyici numaralar yaparak puan toplayın.
Oyun, canlı bir sanat stiline ve kullanıcı dostu kontrollere sahip olup, atari aksiyonunu kişiselleştirmeyle harmanlıyor. İster deneyimli bir kaykay profesyoneli olun ister bu sahneye yeni gelen biri olun, bu memlerle dolu macerada herkes için bir şeyler var.
İşte bekleyebilirsiniz:
* Kaykayınızı oyun tarzınıza uyacak şekilde özelleştirin ve ince ayar yapın.
* Zorluklarda ustaca gezinerek ve destansı gösteriler yaparak puan toplayın.
* Canlı bir sanat stilinin ve sezgisel kontrollerin keyfini çıkarın.
* Deneyimli bir kaykay profesyoneli veya yeni başlayan biri olarak oynayın.
* Memlerle dolu eğlenceli bir maceraya atılın.
Tahtanızı alın ve parçalamaya hazır olun!


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.