Press "Notify when price drops" button to track Truth price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 25 Ağu 2023

Genre: Unique

Rating:

Publisher: FMV Interactive Studio LLC

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

329.00 TL

Lowest price

96.75 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Truth

Release date: 25 Ağu 2023

Genre: Unique

Rating:

Publisher: FMV Interactive Studio LLC

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
TRUTH ile popüler VEGAS TALES oyununun heyecan verici bir halefi için hazır olun. Kurgusal bir yarışma programında zeki bir yargıç rolüne adım atın. Oyuncular olarak, hayattan daha büyük olan yarışmacının milyon dolarlık ödülü gerçekten hak ettiğini belirlemelisiniz. Hile, vahiy ve unutulmaz karakterler dünyasına dalmaya hazırlanın.

GERÇEK'te yarışmacılar, oyuncular tarafından sorulan her soruyu sarsılmaz bir dürüstlükle yanıtlamalarını sağlayan son teknoloji yalan dedektörlerine bağlıdır. Bu büyüleyici bireylerden en derin gerçekleri çıkarma gücüne sahipsiniz. Büyüleyici bir oyun şovu deneyiminde gezinirken onların sırlarını, motivasyonlarını ve en içteki düşüncelerini ortaya çıkarın.

Abartılı karakterlerden oluşan renkli bir kadroyla karşılaştığınızda muhakeme becerilerinize meydan okuyun. Eksantrikten kötüye kadar her yarışmacı, sizi tetikte tutacak benzersiz bir kişiliğe sahiptir. Her şeyi sorgulamanıza neden olacak kıvrımlar, dönüşler ve beklenmedik ifşaatlarla dolu olağanüstü hikayelerine dalın.

TRUTH, VEGAS TALES'in başarısını temel alarak, artan gerilim ve daha sürükleyici bir dünya ile gelişmiş bir oyun deneyimi sunuyor. Cevaplarını, davranışlarını ve genel dürüstlüğünü dikkatlice göz önünde bulundurarak her turdan sonra bir yarışmacıyı oylayın. Seçimleriniz oyunun sonucunu şekillendirerek dramatik sonlara yol açar.

Yarışmacılar ile büyüleyici sohbetlere katılın. Sadece her kelimesini dikkatle gözlemleyerek en çok hak eden yarışmacıyı belirleyebilirsiniz.

Geliştirilmiş görseller ve sezgisel oyun mekaniği ile TRUTH sizi aksiyonun tam merkezine yerleştiriyor. Kritik kararlar alırken, oylarınızı kullanırken ve rekabette kimin kalacağını belirlerken etkili bir jüri olmanın heyecanını yaşayın. Yalan dedektörleri, rolünüze fazladan bir heyecan katmanı ekleyerek gerçeği aldatmadan ayırmak için güçlü bir araç sağlar.

GERÇEK sadece bir yarışma programı değil, ahlaki ikilemler ve düşündürücü anlarla dolu heyecan verici bir anlatı yolculuğu. Gerçeğin hem yakalanması zor hem de çok önemli olduğu ve muhakemenizin oyunun gidişatını değiştirebileceği bir dünyaya dalın. Gerçeği kurgudan ayırıp nihai galibi taçlandırırken muhakeme yeteneğiniz ve dürüstlüğünüz sınanacak. Sahne hazır - meydan okumaya hazır mısınız?

DÖKÜM:
Garret Wang
Bridget Regan
Ruth Connell
Hal Rudnick
Jack Shulruff
Audrey Genevieve Hollanda
Isabella Betwee.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.