Press "Notify when price drops" button to track The Big Con - GRIFT OF THE YEAR EDITION price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 31 Ağu 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: MIGHTY YELL STUDIOS INC.

Cheats:

Highest price

329.00 TL

Lowest price

186.75 TL

Lowest PS+ price

164.50 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

The Big Con - GRIFT OF THE YEAR EDITION

Release date: 31 Ağu 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: MIGHTY YELL STUDIOS INC.

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Ülke çapında bir yolculuğa çıkmak için grup kampından ayrılan meraklı ve alaycı bir lise öğrencisi olan Ali olarak oynayın. Ama bu bir keyif gezisi değil! Ali, ailesinin video mağazasını, mağazalarını kapatmaya çalışan kötü tefecilerden kurtarmak için çok önemli bir görevde.

90'ların tuhaf Amerika'sında yabancıları, yankesicileri ve dolandırıcıları dolandırın. Ve - söylemeye gerek yok - tüm bunlar hakkında annene yalan söylemelisin. Kimin kandırılmayı hak ettiğini ve kimin yardıma ihtiyacı olabileceğini seçin.

Bir Dolandırıcılık Herkesi Kandırmaz
İnsanları kendi yönteminizle kandırın! Kılık değiştirin, gizlice dolaşın, konuşmalara kulak misafiri olun ve her işarete nasıl yaklaşacağınızı öğrenin. Belki sadece yankesicilik yaparak yeterince kaşar yapabileceğinizi düşünüyorsunuz. Veya zorla girmeyi, düzgün konuşmayı ve daha fazlasını içeren daha karmaşık dolandırıcılıkları arayın. Herkesi zekanızla alt etmek ve annenizin video mağazasını kurtarmakla aranızda duran her şeyi ortadan kaldırmak size kalmış.

Bir Yetişkinliğe Dönüş Komedisi
Kendinizi keşfetmenin kesin bir yolu varsa, o da bir maceraya çıkmaktır. Şanslısınız ki, yakalanması zor cazibe sanatında size koçluk yapacak uzman bir dolandırıcının yardımına sahipsiniz. Ama suçla dolu bir hayat gülünecek bir şey değil! Gülme sesini açıp bunu suç teşkil edecek derecede komik bir durum komedisi haline getirmediğiniz sürece hayır. Anlaşmalara, kalplere ve sorunlara yol açmaya hazır olun. Ve arada bir annenle görüşmek için evi aramayı da unutma.

1990'ların Garip ve Çılgınları Onları Hatırlama Şekliniz
90'ların çocuğu olsanız da olmasanız da, bu oyun nostaljiyle dolu. Size kendi garip lise yıllarınızı yeniden yaşamak için mükemmel bir fırsat sunuyor ya da ne yazık ki 90'ları kaçırdıysanız, sonunda çok eski ve modası geçmiş tüm klasik gençlik filmlerini deneyimleyin. Ekose, ankesörlü telefonlar, VHS kasetleri ve alışveriş merkezleri – THE BIG CON, 1990'lardan hatırladığınız (ve bazılarını unutmak istediğiniz) tüm çılgın modaları içeriyor.

Ama en önemlisi Hormipillar'a istediğiniz kadar binebilirsiniz!


Tek oyunculu çevrimdışı
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.