Press "Notify when price drops" button to track eFootball™ 2024: Leo Messi Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 6 Eyl 2023

Genre: Sports

Rating:

Publisher: Konami

Cheats:

Highest price

499.00 TL

Lowest price

251.30 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

【Ambassador Edition】Set-Items
eFootball™ 2024

Release date: 6 Eyl 2023

Genre: Sports

Rating:

Publisher: Konami

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
2022'de futbol dünyasını fetheden unutulmaz Arjantinli: Kulüp ve milli takım için "Lionel Messi"nin ve 10 takım arkadaşının hizmetlerinden faydalanın!
Ayrıca satın alım bonusu olarak antrenmen öğeleri ve harika oyuncularla sözleşme imzalamak için kullanılabilen oyun içi para birimi içerir.

Leo Messi'nin taşıdığı yeni oyuncu özelliği olan "Güçlendirici", kendisinin bazı Oyuncu İstatistiklerini geliştiriyor ve onu eskisinden daha da eşsiz kılıyor.

İster oyuna yeni başlayan ister takımını güçlendirme arayışında olan deneyimli birisi olun, bu iyi dengelenmiş oyuncu seti rakiplerinin önüne geçmene yardımcı olacak!

● Şu özelliklerin olduğu bir futbol oyunu arayanlar için mükemmeldir:
Oynaması ücretsiz ve kolay
Gerçek adlara ve gerçekçi görünümlere sahip popüler futbolcular
İstediğiniz zaman dünyanın her yerinden kullanıcılara karşı oynayın
Arkadaşlarla ortaklaşa maçlar oynayın
Oyuncuları istediğiniz gibi geliştirin
Farklı dizilişleri ve taktiksel uygulamaları deneyin
PRO EVOLUTION SOCCER'ın (PES) eski kullanıcıları

Bu ürün, oyunun temel sürümünün (ücretsiz sürüm) ve "Rüya Takımda" kullanılabilecek öğelerin yer aldığı özel bir sürümdür. Bu oyun modunda oyuncularla ve menajerlerle sözleşme imzalayıp onları güçlendirerek kendi takımınızı oluşturabilir ve dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara karşı mücadele edebilirsiniz.

[Ürün Ayrıntıları]
Ürün ayrıntıları için aşağıya göz atabilirsiniz.
・ eFootball™ 2024 temel oyunu
・ Destansı: L. Messi (2022 Argentina) x1 (Oyun içi oyuncu)
*"Teknik +2" Güçlendiricisine sahip oyuncu
・ Göze Çarpan Oyuncu Kartları x10 (Oyun içi oyuncular)
・ DP 4.000 Antrenman Programı x11 (Oyuncu gelişimi öğeleri)

Ayrıca şu satın alım bonusunu içerir:
・ 300 eFootball™ Parası (Oyun içi sanal para birimi)

*Satın alım bonusu, sadece ürünü satın alan hesaba teslim edilecektir.
*Bu ürünün satışı için son tarih 20/06/2024 01:59:59 (UTC) şeklindedir.
*Ürün ve satın alım bonusu, 27/06/2024 saat 01:59:59'dan (UTC) sonra mevcut olmayacaktır.
*Ürün ayrıntıları ve güncelleme hakkında daha fazla bilgi için lütfen eFootball™ resmî web sitesine bakın.
*Bu pakette yer alan "eFootball™ 2024 temel oyunu", oyunun ücretsiz sürümüyle aynıdır.

Yakın gelecek için yeni özellikler, modlar, etkinlikler ve oynanış iyileştirmeleri planlanmaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen eFootball™ resmî web sitesine bakın.

*Oyundaki Ülke/Bölge ayarı Japonya olarak ayarlanan müşterilerimiz için eFootball™ Paraları, satın alım tarihinden itibaren sadece 180 gün boyunca geçerlidir.
*Belçika'da ikamet eden kullanıcılar, ödeme olarak eFootball™ Parası gerektiren ganimet kutularına erişemeyecektir.
*eFootball™ Paraları, oyun içinden satın alınabilir ve oyuncularla sözleşme imzalamak veya Maç Biletlerinin kilidini açmak gibi çeşitli yollarla kullanabilir.


Çok oyunculu çevrimdışı (2-4 oyuncu)
Çevrimiçi çok oyunculu (2 6 oyuncu) Çevrimiçi özellikler, bir hesabınızın olmasını gerektirir ve hizmet koşullarımıza (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkemize (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidirler.
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
İsteğe bağlı Oyun İçi satın almalar
Çevrimiçi özellikler bir hesap gerektirir ve hizmet koşullarına (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkesine (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidir.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.