TR PS4
Strike Force 3

SAVE: 40%/55%

Ends: 29 May 2024

Press "Notify when price drops" button to track Strike Force 3 price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 7 Eyl 2023

Genre: Action / Shooter

Rating:

Publisher: DANIEL WENGENROTH

Cheats:

Subtitles: Dutch, English, Finnish, French, German, Hungarian, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish

Voice: English

Highest price

499.00 TL

Lowest price

233.35 TL

Lowest PS+ price

197.45 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Strike Force 3

Release date: 7 Eyl 2023

Genre: Action / Shooter

Rating:

Publisher: DANIEL WENGENROTH

Cheats:

Subtitles: Dutch, English, Finnish, French, German, Hungarian, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Strike Force 3'te aksiyon dolu savaşın ön saflarına hoş geldiniz!
Yüksek eğitimli seçkin bir ajan olarak, acımasız Tariqian Kurtuluş Cephesi'ne (TLF) karşı modern zaman savaşının kalbine itileceksiniz. Becerilerinizi sınayacak yoğun çatışmalara, adrenalin pompalayan gizli görevlere ve yüksek riskli mücadelelere hazırlanın.
Al-Tariq'i terörün pençesinden kurtarmak için savaşırken büyüleyici çöl kanyonlarını ve savaşın parçaladığı şehirleri keşfedin. Düşmanlarınızı alt etmek ve cüretkar hedefleri tamamlamak için güçlü silahlardan ve son teknoloji teçhizattan oluşan bir cephanelik kullanın.

Sizi koltuğunuzun ucunda tutacak virajlarla dolu, sürükleyici bir tek oyunculu kampanyaya girerken tüm bölgenin kaderi sizin ellerinizde.

Strike Force 3 ile en yoğun ve aksiyon dolu askeri nişancılık deneyimine hazır olun! Acımasız bir terör örgütünü devirmek ve savaştan zarar görmüş bir ülkeye barışı geri getirmekle görevli seçkin bir özel harekat birimine katılın. Son teknoloji grafikler, sürükleyici oyun ve adrenalin pompalayan görevlerle Strike Force 3, sizi koltuğunuzun kenarında tutacak benzersiz bir savaş deneyimi sunuyor.

Ana Özellikler:
- Sürükleyici tek oyunculu kampanya: Seçkin Strike Force'un bir üyesi olarak acımasız bir terör örgütüne karşı savaşan sürükleyici bir hikayeye katılın.
- Otantik savaş deneyimi: Geniş bir silah ve ekipman cephaneliğini kullanın, stratejik düşünmeyi kullanın ve gerçekçi ortamlarda yoğun silahlı çatışmalara katılın.
- Çarpıcı grafikler ve ses efektleri: Kendinizi genel oyun deneyimini geliştiren gerçekçi görsellere ve ses efektlerine kaptırın.
- Zorlu düşman yapay zekası: Taktiklerinize tepki veren ve her fırsatta size meydan okuyan, oyunu taze ve zorlu tutan akıllı düşman yapay zekasına karşı savaşın.

Strike Force'a katılmaya ve Tariq'e barışı geri getirmek için destansı bir göreve çıkmaya hazırlanın. Meydan okumaya hazır mısın? Şimdi Strike Force 3'ü edinin ve en üst düzey savaş deneyimini yaşayın!


Tek oyunculu çevrimdışı
Enhanced game play on PS4 Pro console
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.