Press "Notify when price drops" button to track City Police Simulator - Cop Car Games and Shooter price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 12 Eyl 2023

Genre: Action / Racing / Simulation

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

379.00 TL

Lowest price

161.40 TL

Lowest PS+ price

147.95 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

City Police Simulator - Cop Car Games & Shooter

Release date: 12 Eyl 2023

Genre: Action / Racing / Simulation

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
City Police Simulator - Cop Car Games & Shooter" ile kanun uygulamanın heyecan dolu dünyasına adım at! Canlı ve serbestçe erişilebilen bir Amerikan şehrinde güvenliği ve adaleti sağlamak için görevlendirilen bir Amerikan polis memurunun heyecan verici günlük yaşamını deneyimle! Aksiyon dolu kovalamacalar, yüksek riskli soruşturmalar ve masum hayatları koruma sorumluluğuna hazırlan!
Ana Özellikler:
▪ Gerçekçi Polis Araçları: Fonksiyonel kokpite sahip üç ayrıntılı polis aracını kontrol et - standart sedan, her araziye uygun SUV ve hızlı spor araba.
▪ Etkileyici ve Etkisiz Oynanış: Araç içi bilgisayarı kullanarak şüphelileri tanımlayın ve çalınan araçları takip edin. Kurtarma operasyonları düzenleyin, kazaları kaydedin ve çeşitli zorlu görevlerle yasayı uygulayın.
▪ Dinamik Çevre: Canlı bir Amerikan şehrini keşfedin; yoğun sokaklardan sessiz mahallelere kadar farklı zorluklar ve sürprizlerle dolu.
▪ Aksiyon Dolu Kovalamacalar: Yüksek hızlı kovalamacalara katılın, kaçanları yaya olarak ya da devriye arabasıyla yakalayın.
▪ Soruşturma ve Sorgulama: Suç mahallerini çözün, tanıkları sorgulayın ve zorlu davaları çözmek için hayati önem taşıyan kanıtları bulun.
Şehrin güvenliği senin elinde - bu zorluğa hazır mısın?


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.