TR PS4
Summum Aeterna

SAVE: 40%/45%

Ends: 29 May 2024

Press "Notify when price drops" button to track Summum Aeterna price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 14 Eyl 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Aeternum Game Studios S.L

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Highest price

499.00 TL

Lowest price

269.25 TL

Lowest PS+ price

251.30 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 1

Summum Aeterna

Release date: 14 Eyl 2023

Genre: Action

Rating:

Publisher: Aeternum Game Studios S.L

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Summum Aeterna, bu türde daha önce hiç görülmemiş dünya paletli mekaniklerini hızlı tempolu bir dövüş sistemi ve benzersiz bir 2D sanat stiliyle birleştiren bir Roguelite oyunudur.

Vahşi bölgeleri keşfedin, Aeterna'nın en tehlikeli derinliklerine inin ve her dünyanın sonuna kadar savaşın... Yapabilirseniz!

Klasik Roguelite titreşimleri

Karanlığın Kralı ölümsüz olabilir... Ama yine de yenilebilir. Maceranıza tekrar tekrar başlayacaksınız, bu tür oyunlar böyle işliyor değil mi? Panik yapmayın, mağlup olsanız bile, en son yaşadığınızda kazandığınız bazı eşya ve yükseltmeler sizde kalır... En azından bazıları.

Summum Aeterna, kalıcı bir karakter ve dünya yükseltme sistemi ile oyuncuların ilerlemelerini sürdürmelerini sağlar. Kaç kez mağlup olursanız olun, beceri ağacındaki ilerlemeniz kaydedilecek ve kilidini açtığınız dünya geliştirmeleri sonsuza kadar sürecek.

Rastgele dünyalar

Summum Aeterna, bu türde daha önce hiç görülmemiş benzersiz bir dünya oluşturma sistemi olan Seed Mechanic'i içerir... Her biri, nadirliğe ve içerdiği genlere bağlı olarak farklı düşman davranışları, özel etkinlikler ve hatta daha büyük bir harita boyutu ile benzersiz bir dünya oluşturur. çimlenmiş tohumda.

"Tohum genleri" olarak adlandırılan dünya değiştiricileri, bulduğunuz her tohumda yer alan olumlu ve olumsuz özelliklerdir. Oynamaya başladığınızda sizi bekleyen tehlikeleri, karşılaşmaları ve ödülleri belirleyecekler. Oyun tarzınıza en uygun dünyayı oluşturabilirsiniz.

Tohumlar dünyalar yaratır ve genler her bir tohumu bir öncekinden farklı kılar ve onlardan türeyen dünyalar da öyle olacaktır!

Acımasız hızlı tempolu dövüş

Summum Aeterna'da hayatta kalmanın anahtarı, karşılaştığınız her canlıyı (veya düşmana bağlı olarak ölümsüz) öldürmektir. Buna nasıl ulaşılır? Eh, lanetli bir hükümdar olarak oynuyorsunuz… Silahlarınız bir kral için üretildi!

Merhamet gösterme, kılıçlarını, tabancalarını ve tırpanlarını kullanarak onlar sana aynısını yapmadan sefil hayatları için yalvarsınlar... Her dünyanın başında bir başlangıç ​​silahı seçeceksin, ama onu bir süreliğine değiştirebilirsin. daha iyisi, türü ne olursa olsun... Size ve becerilerinize kalmış!

Özel maceralar

Summum Aeterna'da kendi maceranızı tanımlayabilirsiniz. Her dünya size, karakter becerilerinizi geliştirmek, yeni silahların kilidini açmak, sahip olduklarınızı daha ölümcül hale getirmek ve tabii ki dünyanın niteliklerini geliştirmek için yeni tohumlar ve para birimleri dahil olmak üzere birçok ödül verecek.

Çok oyunculu afiş

Summum Aeterna, "Şampiyonlar Kurulu" olarak adlandırılan ilginç bir çok oyunculu ve çapraz platform özelliğine sahiptir. Bu mekanik, her yarışmacı tarafından mümkün olan en kısa sürede tamamlanan en yüksek seviye tohumu kaydeder. Etkilenen tohumlar için bir skor tablosu ve standart tohumlar için bir tane daha var.


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.