Press "Notify when price drops" button to track Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord - Full Containment Edition price or check other PS5 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 Eki 2023

Genre: Action / Shooter

Rating:

Publisher: Sony Pictures Virtual Reality (SPVR)

Cheats:

Main game: Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord

Highest price

1,379.00 TL

Lowest price

745.14 TL

Lowest PS+ price

890.10 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord - Full Containment Edition

Release date: 26 Eki 2023

Genre: Action / Shooter

Rating:

Publisher: Sony Pictures Virtual Reality (SPVR)

Cheats:

Main game: Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord

ŞİMDİ ÖN SİPARİŞ VERİN! SINIRLI SÜRELİ İNDİRİM

**Upload VR'ın 2023’te En Çok Beklenen VR Oyunu**

Arkadaşlarınızla toplanın ve 26 Ekim'de satışa sunulacak bu VR macerasında Hayalet Avcısı olun!

San Francisco şehrini Ghost Lord'dan kurtarmaya hazır mısınız? Arkadaşlarınızla birlikte bu işbirliğine özel hazırlanan çoklu oyunculu macerada takım olun!

Uzaktan kumandalı taretlerden hayalet tuzaklarına kadar en yeni Hayalet avlama araçlarını kuşanın. Karanlık PKE toplamak veya boyutlar arası portalları kapatmak gibi çeşitli görevler üstlenin. Bulmacaları çözmek, hayaletleri tuzağa düşürmek ve Kötücüllerin Yürüyüşünü durdurmak için birlik olmanız gerekecek. Tabii arkadaşlarınızla birlikte savaşmak gibisi yoktur ama tek başınıza oynasanız bile hayalet bir arkadaşınızın yardımıyla Ghost Lord'a karşı koyabilirsiniz.

PlayStation® VR2'nin yetenekleri Ghost Lord evrenini daha önce hiç olmadığı gibi hayata geçiriyor. Hayaletler içinizden geçerken gürültüyü hissedin, gerçek zamanlı göz takibi ile takım arkadaşlarınıza bilerek göz kırpın ve Proton Değneğinizi ateşlerken tetiğin tıklamasını hissedin. VR için hazırlanan şimdiye kadarki en iyi Ghostbusters deneyimine kendinizi bırakın!

Deneyiminizden en iyi şekilde yararlanmak mı istiyorsunuz? Ghostbusters için ön sipariş verin: Rise of the Ghost Lord - Full Containment Edition* oyununa ve altı aylık gelecek DLC ve bonus içeriklere indirimli fiyata sahip olmak için şimdi ön sipariş verin.

Full Containment Edition şunları içerir:
- 4 Ekipman Kaplaması
- 10 Ek Oynanabilir Avatar
- Slimer Avı özelliği ve koleksiyonu
- Ek Bonus İçerik!

Ghost Lord'a karşı mücadele daha yeni başlıyor. ÜCRETSİZ oyun modları, daha fazla oynanabilir avatar ve ekipman görünümü ve duyurulacak diğer sürprizler de dahil olmak üzere gelecek tüm içeriklerden ilk sizin haberiniz olması için bizi sosyal medyada takip edin.

*İçerik lansman sonrası alakart olarak satın alınabilir. Fiyatlandırma farklılık gösterebilir.

Sony Pictures Virtual Reality (SPVR) ve ödüllü VR oyun geliştiricisi nDreams'ten.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimiçi çok oyunculu (2 4 oyuncu) Çevrimiçi özellikler, bir hesabınızın olmasını gerektirir ve hizmet koşullarımıza (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkemize (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidirler.
Çevrimiçi özellikler bir hesap gerektirir ve hizmet koşullarına (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkesine (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidir.
VR Headset and VR Controller required
VR Headset vibration and VR Controller vibration optional
VR Controller trigger effect and vibration optional
Player modes: sitting, standing, roomscale


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.