Press "Notify when price drops" button to track Quantum Error price or check other PS5 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 31 Eki 2023

Genre: Action / Shooter / Horror

Rating:

Publisher: TeamKill Media LLC

Cheats:

Highest price

1,499.00 TL

Lowest price

725.34 TL

Lowest PS+ price

614.59 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Quantum Error

Release date: 31 Eki 2023

Genre: Action / Shooter / Horror

Rating:

Publisher: TeamKill Media LLC

Cheats:

Amerika Birleşmiş Milletler, yapay zekayı entegre etti. günlük hayata. Dünyanın en güçlü teknoloji şirketi Monad, bu yapay zekayı etkinleştirmek ve çalıştırmak için Gelişmiş Retinal Küresel Birlik Sistemi ARGUS'u yarattı. yeryüzündeki tüm insanlar için zorunludur. İnsanların gerekli ve gereksiz olarak bölünmesi ve çalıştıkları mesleklere göre aktif hale getirilip getirilmemesi, militan grupların oluşmasına ve muhalefete yol açmaktadır.

Monad Kuantum Araştırma Tesisi - CA kıyılarının 30 mil açığında - 2109 yılında bilinmeyen bir varlık tarafından saldırıya uğrayıp kompleksi alevler içinde bırakıp tamamen tecrit altına alınınca, karşılıklı olarak bir yardım çağrısı gönderilir. yardım, San Francisco, CA'daki Garboa İtfaiye Departmanına.

İtfaiye Şefi Sturgis çağrıyı yanıtlıyor ve sizi - Kaptan Jacob Thomas - ve ortağınız Shane Costa ile bir mürettebatı helikopterle Monad Tesisine gönderiyor.

Yanan kompleksten hayat kurtarmak için basit bir görev olarak başlayan şey, çok geçmeden sizi gerçeklikten başka dünyalara ve kendi hayatınız için savaşmanız gereken diğer dünyalara götürecek kabus gibi bir kozmik yolculuğa dönüşüyor.

Kuantum Çağı'nın gelişinde geçen, sinematik hikaye odaklı Birinci Şahıs/Üçüncü Şahıs nişancı oyununun mistisizmini deneyimleyin. Yüksek teknolojili ama ezoterik Monad tesisini ve ötesini keşfedin ve derinlemesine inin, yıldızlararası yolculuğa çıkın, tanıdıktan açıklanamaz olana kadar düşmanlarla ve patronlarla karşılaşın. Bilinmeyene doğru giderek daha da derinlere düşerken kozmik korkunun hız trenine binin.

Son ana kadar herkesin amacını sorgulamanıza neden olan ilgi çekici karakterlerle tanışırken, kendinizi sinematik bir hikayeye ve kusursuz oynanışa kaptırın.

Unreal Engine 5'teki Global Illumination'ı kullanan MUHTEŞEM grafikleri ve etkileyici ışıklandırmayı, bu kozmik yolculuğun dehşetini hissettiğiniz 3D sesteki kışkırtıcı müzik eşliğinde DENEYİMLEYİN!

İnsanları kurtarmak ve CPR uygulamak için dumanla dolu tesisten geçerken, gürleyen bir yangının alevlerini söndüren birinci kişi ile üçüncü kişi arasında KESİNLİKLE geçiş yapın. Hayatın çenesi gibi itfaiyeci aletleri, siz düşmanları doğradıkça ölümün çenesine dönüşebilir!

Tesisten gezegenlere seyahat ederken, itfaiyeci sığınağı teçhizatından jet paketli uzay giysisine, çeşitli dünyevi ve uzaylı düşmanlarla destansı patron savaşlarına kadar savaşırken, çok çeşitli yüksek teknolojili yükseltilebilir silahları kullanarak İLERLEYİN.


Unreal Engine 5 Özellikleri:

-Global Illumination, son derece karanlık bir ortamda gerçeğe yakın gölgeler, yansımalar ve etkileyici aydınlatmayla çarpıcı bir görsel deneyim sunar.

- Uygun olduğu yerde geometrik ayrıntıları artırmak için Nanit kullanıldı.

-Soundscape daha sürükleyici ve gerçekçi ses ortamları yaratmak için kullanıldı.


PS5® oyun içi özellikleri:

- Dokunsal Geribildirim: Ellerinizde bir İtfaiyeci hissini yaşayın. K12 testereyi kullanarak veya kükreyen bir yangının alevlerini hissederek arkadan çekişli bir kapının yoğunluğu.

- Uyarlanabilir Tetikleyiciler: Bir İtfaiyecinin aletlerinin ve silahlarının direnirken, titrerken ve her eylemde veya CPR uygularken karşılık verirken gerilimini hissedin.

- Kontrol Mikrofonu: CPR sırasında nefesleri iletmek için kontrol cihazı mikrofonunu kullanın.

- SSD: Kesintisiz oyun için neredeyse anında yükleme sürelerini deneyimleyin.

- 3D Ses: Kuantum Hatası'nın dehşetini ve heyecanını artıran provokatif müzi


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.