Press "Notify when price drops" button to track RedRaptor PS4 and PS5 price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 11 Eki 2023

Genre: Action / Shooter / Arcade

Rating:

Publisher: eastasiasoft

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, Japanese

Highest price

125.00 TL

Lowest price

63.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.2 / 5

Ratings: 5

RedRaptor
RedRaptor PS4 and PS5

Release date: 11 Eki 2023

Genre: Action / Shooter / Arcade

Rating:

Publisher: eastasiasoft

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, Japanese

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
90’ların klasik oyunlarından ilham alan dikey bir shoot’em up oyunu olan RedRaptor’da retro bir arcade deneyimi yaşayın! Neredeyse bütün müttefik kuvvetlerinizi yok etmiş olan bilinmeyen bir tehdidi durdurma görevindeki usta bir pilotun rolünü üstlenin. Hayatta kalıp düşmanınızı alt etmek istiyorsanız ilerledikçe geminizi geliştirmeniz ve yeteneklerinizin sınırlarını zorlamanız gerekecek!

Düşman gemilerinden oluşan sürüler ve çevredeki tehlikeler sizi yok etmeye çalışırken gökyüzüne, gezegenin alt yörüngesine, düşman uzay istasyonlarına, asteroit tarlalarına ve daha ötesine ulaşın. Kalkanlarınızı koruyun ve sağlığınıza dikkat edin! Her denemenizde silah seviyesinden lazerlere ve hatta yardımcı pilotlara kadar geminizin özellikleri için kalıcı yükseltmeler alabileceksiniz. 5 bölümden oluşan mermi cehennemi aksiyonunun üstesinden gelip sonsuzlukta sizi nelerin beklediğini keşfedebilecek misiniz?

Özellikler:

• 5 eşsiz bölümden oluşan mermi yağmuru aksiyonunda ustalaşın!
• Geminiz için kalıcı yükseltmeler kazanın.
• Türün klasik oyunlarından ilham alan dikey ilerlemeli tarzdaki bu oyunda düşman sürülerini havaya uçurun.
• Kalkanlarınızı ve silahlarınızı yönetin, yardımcı pilotlar ekleyin ve çok daha fazlasını yapın!
• Çevrimiçi liderlik tablolarına meydan okuyun!

Bu ürün, bu oyunun hem dijital PS4™‎ versiyonunu hem de dijital PS5® versiyonunu indirmenizi sağlar.


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.