Press "Notify when price drops" button to track Mercenaries Lament: Requiem of the Silver Wolf price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 12 Eki 2023

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: CIRCLE ENTERTAINMENT LTD

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

499.00 TL

Lowest price

359.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 11

Mercenaries Lament: Requiem of the Silver Wolf

Release date: 12 Eki 2023

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: CIRCLE ENTERTAINMENT LTD

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Düşmüşlerin umutsuzluğun derinliklerinden yükselmesi için bir dua-

[Oyuna Genel Bakış]
Mercenaries Lament, fantastik bir dünyada geçen taktiksel bir simülasyon RPG'sidir.
Savaşlar, karakterin düşman birimlerinin önünde, arkasında ve yanında konumlandırılmasının her savaşın sonucunu çok iyi belirleyebileceği yükseklik farklarına sahip çeyrek görünümlü haritalarda gerçekleşir.
Destek etkileri, partinizdeki müttefik karakterlerin konumlandırıldığı yere bağlıdır ve oyuncuların son derece stratejik manevraların keyfini çıkarmasına olanak tanır. Oyuncular, savaşta kazanılan beceri puanlarını kullanarak beceri edinme ve güçlendirme ve sınıf değiştirme gibi karakter gelişiminde yüksek derecede özgürlüğe sahiptir.
Karakterler, illüstratör Sakura Mochi tarafından zengin yüz ifadeleriyle güzelce çizilmiştir!

[Hikaye]
Tedavisi olmayan gizemli bir hastalığın tüm kıtaya hızla yayılmasının üzerinden birkaç yıl geçti.
Hastalığa yakalananlar, ölümlerinden sonra zombiye dönüşerek yaşayanlara akılsızca saldırmak gibi korkunç bir kadere maruz kalıyorlardı. Kiralık paralı askerlerin günlerini toprakları zombilerden temizlemek için harcaması artık bir norm haline gelmiştir.
Gümüş Kurt Paralı Asker Şirketi'nin kaptanı Johann da böyle bir paralı askerdir. Azrail tarafından ziyaret edilir ve ölüm kılıcından kıl payı kurtulur, ancak Azrail ona ürkütücü bir kehanet bırakır: "Önümüzdeki 100 gün içinde şansın tükenecek. O gün senin kaderinin belirlendiği gün olacak."
Sayıkladığı bir uykudan uyandıktan sonra, insanları hastalıktan iyileştirebilen mucizevi güçlere sahip genç bir kadın tarafından karşılanır.
Azrail'le karşılaşması bir kâbus muydu.... yoksa?
Ne olursa olsun, Johann mucize işçisine kurtarabildiği kadar çok insanı kurtarmak için çıktığı yolculuklarda onu korumayı teklif eder. Enfekte olanları iyileştirmek için krallığı dolaşacakları bir yolculuğa çıkarlar.
Ancak kısa süre sonra Johann ölümlülüğüyle yüzleşmek zorunda kalır...


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.