Press "Notify when price drops" button to track The Last of Us™ Part II Remastered price or check other PS5 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 19 Oca 2024

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

1,249.00 TL

Lowest price

899.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.38 / 5

Ratings: 143459

The Last of Us™ Part II Remastered

Release date: 19 Oca 2024

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Sürüm şunları içerir:
PS5® konsolu için The Last of Us™ Part II Remastered tam sürüm oyunu

300'den fazla Yılın Oyunu ödülünün sahibini, şimdi The Last of Us Part II Remastered'la Ellie ve Abby'nin övgü toplayan hikâyesini oynamak için kusursuz bir hâle getiren bir dizi teknolojik geliştirmeyle deneyimleyin.

Doğal PS5 geliştirmeleri
PS5 konsolu için geliştirilen The Last of Us Part II Remastered, orijinal PS4 oyununu daha önce mümkün olmayan şekilde değiştiriyor:
• Büyüleyici ve tehlikelerle dolu dünyaya hayat veren bir dizi grafik iyileştirmesi.
• Görsel performans artık Görsellik Modu’nda 4K çıkış sağlıyor.
• Geliştirilmiş geçiş süreleriyle aksiyona daha hızlı atılın.
• Tam DualSense™ kablosuz kontrol cihazı entegrasyonu.

Roguelike Hayatta Kalma Modu: Dönüş Yok
The Last of Us Part II'nin derin çatışma mekaniklerini yepyeni bir modla deneyimleyin! Her turdaki rastgele karşılaşmalarda nasıl ilerleyeceğinize karar verirken olabildiğince uzun süre hayatta kalın. The Last of Us serisinde ilk kez oynanabilir olan ve her biri eşsiz oynanış özelliklerine sahip bir dizi farklı, kilidi açılabilir kahramanla oynayın. Çeşitli mücadelelerde Part II’den farklı düşmanlarla ve unutulmaz konumlarda savaşacak, her birinin sonunda zorlayıcı baş düşman savaşlarıyla karşılaşacaksınız.

Oynamanın yeni yolları
Sevilen maceraya atılın ve orijinal oyunun nasıl geliştirildiğini öğrenin.
• Kayıp Bölümler, orijinal oyunda görülmemiş üç yeni bölümün erken geliştirme aşaması sürümlerini keşfetmenizi sağlıyor.
• Yeni geliştirici yorumlarıyla oyunu deneyimlerken Part II'nin geliştirme sürecinin perde arkasına göz atın.
• Yeni açılabilir enstrümanları içeren Serbest Gitar Çalma ile müzik kulağınızı geliştirin veya yeni Speedrun Modu’na* atılıp en iyi sürelerinizi diğerleriyle paylaşın.
• Sesli Betimlemeler ve Konuşma Titreşimi de Part II'nin erişilebilirlik özelliklerine eklendi.
• The Last of Us Part II Remastered, aynı zamanda oyuncuların hem Ellie hem Abby için kullanabileceği yepyeni açılabilir karakter ve silah kaplamalarına da yer veriyor.

*Açmak için oyunda ilerlemeniz gerekir.
**Sadece seslendirme destekli diller için mevcuttur


Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.