Press "Notify when price drops" button to track Hooligan Simulator 2023 - You vs System price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 24 Kas 2023

Genre: Action / Simulation / Casual

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

269.00 TL

Lowest price

215.20 TL

Lowest PS+ price

201.75 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

1 / 5

Ratings: 1

Hooligan Simulator 2023 - You vs System

Release date: 24 Kas 2023

Genre: Action / Simulation / Casual

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Hooligan Simulator Da oyunculara denemeler yapılmaz, ancak kendilerine grafiti yoluyla kendilerini ifade etmeleri için cüretkar bir fırsat sunulur. Çizme araçlarıyla donanmış olarak, toplumdaki varlığınızı ifade özgürlüğü yoluyla ortaya koyabilirsiniz. Grafiti çizerek, kamu malına zarar vererek ve iz bırakarak cüretkarlığın vücut bulmuş hali olursunuz. Ancak, bu tür eylemlerin sizi kolluk kuvvetleri için birincil hedef haline getirdiğini unutmayın.
Oluşturduğunuz her grafiti parçası sosyal ağlarda paylaşılır ve size bu sanal topluluklarda itibar kazandırır. İtibarınız ne kadar yüksek olursa, o kadar çok para biriktirirsiniz. Ancak unutmayın, şehirde ortalığı kasıp kavurduktan sonra kendinizi korumanız çok önemlidir. Kendi çıkarlarını korumaya odaklanırken, acımasız polis gücü tarafından kovalanmak ve yakalanmamak için her hareketiniz hesaplanmalıdır.
Gece kendini ifade etme zamanıdır: neon ışıklar ve şehrin sessizliği size grafiti sanatı yaratma ve yayma fırsatı sunar.
Oyun, telefonunuzda size bir meydan okuma sunan tuhaf bir mesajla başlar. Geceleri şehrin yeni bölgelerini açan bir grup insan tarafından yönlendiriliyorsunuz. Daha önce ilginizi çekmeyen yerleri keşfedin ve her seviyede grafiti sanatı becerileriniz gelişiyor.
Zorluklar giderek daha zor ve yoğun hale gelir. Polis devriye geziyor, yani her an suçüstü yakalanabilirsiniz ve bu da sizi alenen bir tehdit haline getirir. Şehir yönetimi duvar yazılarının yayılmasını yasakladı ve polis tetikte.
Sonraki seviyelerde, çatılarda daha güvenli yerlere taşınıyorsunuz, ancak polis arama çabalarını artırarak sizi birincil hedefleri haline getiriyor.
Kamuflaj becerileriniz geliştikçe, polisin daha da fazla dikkatini çekersiniz. Hızınız ve detaylara dikkatiniz bu bağlamda çok önemli hale gelir ve sizi yakalanmaktan daha iyi kurtarır. Oyunun amacı, polisi protesto etmek ve intikam almak, belediye polis binasında izini bırakmak ve sonunda takipten kaçmak.
Özellikler:
- Geniş açık dünya ortamları;
- Çarpıcı görsel gerçekçilik;
- Çok çeşitli graffiti stilleri ve tasarımları;
- Zorlu kurs öğeleri;
- Eşsiz ve kişiselleştirilmiş sanat eserleri tasarlamak için sağlam oluşturma araçları.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.