Press "Notify when price drops" button to track Car Parking and Car Driving Simulator 2024 price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 1 Ara 2023

Genre: Action / Racing / Simulation

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

269.00 TL

Lowest price

188.30 TL

Lowest PS+ price

174.85 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

1 / 5

Ratings: 1

Car Parking and Car Driving Simulator 2024

Release date: 1 Ara 2023

Genre: Action / Racing / Simulation

Rating:

Publisher: Midnight Works SRL

Cheats:

Subtitles: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Car Parking & Car Driving Simulator 2024, park etme becerilerinizi test edecek sürükleyici bir oyundur. Güzel grafikleri ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli arabalarla bu oyun, her yaştan oyuncu için eğlenceli ve zorlu bir deneyim olacağa benziyor. Oyun, her biri kendine özgü zorluklar ve engellerle dolu dört farklı konum içeriyor. Her biri bir öncekinden daha zor olan toplam 100 seviyeyle Car Parking & Car Driving Simulator 2024 sizi saatlerce eğlendirecek ve meşgul edecek. Seviyeler, sürüş becerilerinizi ve park etme becerilerinizi test etmek için tasarlanmıştır ve her biri üstesinden gelinmesi gereken yeni zorluklar sunar. Seviyelerde ilerledikçe, oyunda kullanılacak yeni arabaların kilidini açacaksınız. Gösterişli spor arabalardan dayanıklı SUV'lara kadar her aracın, her seviyeyi benzersiz ve heyecan verici bir deneyim haline getiren kendine has kullanım özellikleri vardır. Her seviyeyi başarıyla tamamlamak için, arabanızı dar alanlarda ve engellerin etrafında dikkatli bir şekilde manevra yaparken çarpışmalardan kaçınmanız gerekecek. diğer araçlarla ve yayalarla. Oyun, sezgisel ve kullanımı kolay bir kontrol sistemi sunarak her beceri seviyesindeki oyuncuların alıp oynamasını kolaylaştırır. Oyun, zorlu alanlarda gezinmeyi kolaylaştıran Ücretsiz kamera açısına sahiptir. Genel olarak, Araba Park Etme ve Araba Sürüş Simülatörü 2024, sürüş oyunlarını ve park simülatörlerini seven oyuncular için kesinlikle saatlerce eğlence sağlayacak eğlenceli bir oyundur.
•Güzel grafikler;
• Sürükleyici sürüş deneyimi;
•Dört farklı konum;
•100 seviye;
•Zorlu oyun;
•Seçim yapılabilecek 28 araba;
•Ücretsiz kamera açısı mevcuttur;
• Sürüş becerilerini ve park etme becerilerini test etmek için tasarlanmış seviyeler;


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.