Press "Notify when price drops" button to track While the Iron's Hot price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 5 Ara 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Humble Games

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Japanese, Portuguese, Spanish

Voice: English

Highest price

499.00 TL

Lowest price

359.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 3

While the Iron's Hot

Release date: 5 Ara 2023

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Humble Games

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Japanese, Portuguese, Spanish

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Bir demirci dünyasını yeniden kurun

Efsanevi zanaatkarlar, hünerlerini mükemmelleştirmek için yıllar boyu Ellian adındaki uzak diyarlarda toplanırlarmış. Artık aralarına katılma sırası sizde.

Gizem, zekâ ve sihirle bir araya getirilen hünerli bir macera olan While the Iron's Hot'ta, usta olma yolculuğuna çıkan bir demirci kalfasının rolünü üstlenin. Demircilik yeteneklerinizi geliştirmek ve oluşturacağınız yeni, enfes ögeleri keşfetmek için demir dövün, döküm yapın ve metal işlerini birleştirin. Kaynaklar, hazineler, bulmacalar ve kendilerine özgü amaçları ile tasarımları olan zanaatkâr meslektaşlarınızla dolu bir adayı keşfe çıkın. Ellian'ın uzun süre önce terk edilmiş demirci köyünü eski şanına kavuşturmak için yeniden inşa edin, kendi üretim yeteneklerinizi geliştirin ve nihayetinde tam bir demirci ustasına dönüşün.

Demiri dövün, döküm yapın, birleştirin
Demirciliğin her adımında ustalaşın. Cevherleri ve metalleri eriterek külçe yapın ve şekil vererek kullanışlı parçalara dönüştürün. Her bir parçayı mükemmel bir şekilde zımparalayın, ardından yaratıcılığınızı, bilginizi ve iyileşen gözlem yeteneğinizi kullanarak alaşımdan yapılmış bir sanat eseri yapmak için parçaları birleştirin.

Demircilikle çözüme ulaşın
Zanaatkârların diyarında neredeyse her türlü zorluğun çıkış yolunu demir döverek bulabilirsiniz. Yol açmak için makineleri tamir edin. Çevrenizdeki kafa karıştırıcı muammaları çözün. Demir dökme hünerinizle adanın en katı sakinlerinin gönlünü kazanın.

Tuhaf bir macerayı ortaya çıkarın
Ellian diyarı, karizmatik ve acayip karakterlerle dolu parlak, hatta biraz da gizemli bir dünyadır. Bulmacalara ve kaynaklara sahip tünelleri keşfe çıkın ve üretimin her şeyi birleştirdiği bir dünyanın bağlarını demircilikle yenilemek için dövüşün olmadığı bir maceraya atılın.

Adanın sırlarını keşfedin
Ellian, çevresi gizemle sarılı bir yaratıcılık diyarıdır. Yeni bölgelere yolculuk etmek için gereken ekipmanları üretin. Uzman simyacılar veya yetenekli gemi işçileriyle dolu köylülerle tanışın ama dikkatli olun, herkes Ellian'ın iyiliğini istediğinize güvenmiyor.

Dillere destan bir demirci köyünü yeniden kurun
Eskiden bir demirci cenneti olan ama artık gizemli bir felaket nedeniyle harabeye dönmüş Stal'da yeni bir yuva kurun. Becerinizi yükseltmek için virane köyü canlandırın ve bir demirci ustası olmaya layık olduğunuzu Ellian'lı zanaatkârlara ispatlayın.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.