TR PS5 / PS4
As Dusk Falls PS4™ and PS5™

SAVE: 20%

Ends: 6 Eyl 2024

Press "Notify when price drops" button to track As Dusk Falls PS4™ and PS5™ price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 7 Mar 2024

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: INTERIOR NIGHT LIMITED

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish

Voice: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Highest price

749.00 TL

Lowest price

539.00 TL

Lowest PS+ price

485.10 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

As Dusk Falls
As Dusk Falls PS4™ and PS5™
As Dusk Falls PS4™ & PS5™

Release date: 7 Mar 2024

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: INTERIOR NIGHT LIMITED

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish

Voice: Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Bir INTERIOR/NIGHT oyunu olan As Dusk Falls, bol ödüllü ve çok övgü toplamış çok oyunculu interaktif bir hikâyedir.
1998'de Arizona'da ters giden bir hırsızlıkla başlayan ve iki ailenin hayatını onlarca yıl takip eden bu suç dolu dram, oyunculara sürükleyici bir hikâye sunuyor. İhanet, fedakârlık ve direncin baş köşeye oturduğu bu acımasız hikâyede yapacağın seçimler ise karakterlerin hayatlarını önemli ölçüde etkiliyor.
Hikâyeyi tekrar tekrar yeniden oynayarak her seferinde farklı sonuçları tecrübe etmek ve her ilişkiyle kararın ardındaki gizli ayrıntıları keşfetmek ise senin elinde. Acaba hikâyenin sonunda karakterlerin sağ salim kurtulabilecek mi? Sonunda nasıl kişilere dönüşecekler?
As Dusk Falls, 7 Mart 2024'te yeni dokunsal geri bildirim kontrolleri, dokunmatik yüzey kontrolleri ve kullanması kolay bir eşlik uygulamasıyla PlayStation®4 ve PlayStation®5 konsollarına geliyor. Oyun tek oyunculu olarak veya 8 oyuncuya kadar yerel ve çevrimiçi eşli modda oynanabiliyor.

Bakalım sevdiklerin için ne tür fedakârlıklar yapacaksın...

Acımasız Bir Suç Dramı. Heavy Rain ve Beyond: Two Souls'un baş tasarımcısı tarafından yaratılan bu sürükleyici ve çok seçenekli sinematik hikâye; hayatta kalmaya, sevdiklerini korumaya ve geçmiş nesillerin hatalarıyla başa çıkmaya çalışan iki ailenin öyküsünü anlatıyor.

Tek Başına veya Arkadaşlarınla Oyna. Karakterlerin kaderini değiştirecek seçimleri arkadaşlarınla birlikte yapabileceksin. Kullanması kolay kontrollerle her seviyeden oyuncu, ister bir kontrol cihazı ister As Dusk Falls eşlik uygulamasını kullanarak oyunu oynayabilir. Ayrıca yerel, çevrimiçi veya ikisinin karışımı olan oyunlarda 7 arkadaşla birlikte veya onlara karşı oy kullanarak oynamak mümkün.

Fedakârlık Yap veya Hayatta Kal. Her kararın, karakterlerin kaderini belirleyecek. Her bölümdeki yollar kendi kişiliğine ve arkadaşlarının kimler olduğuna dair yeni gerçekleri gün yüzüne çıkaracak. Böylece her oynayış eşsiz bir deneyim sunacak.

PlayStation®'a Özel Özellikler. As Dusk Falls, her kararın ciddiyetini hissetmeni sağlayarak hikâyene aksiyon katan yepyeni dokunsal geri bildirim teknolojisi ve fedakârlık dolu bu aile dramını daha da içgüdüsel hale getiren dokunmatik yüzey kontrolleriyle PlayStation®5 konsoluna geliyor.


Çok oyunculu çevrimdışı (2-8 oyuncu)
Çevrimiçi çok oyunculu (2 8 oyuncu) Ücretli bir PlayStation Plus üyeliği gereklidir. Çevrimiçi özellikler, bir hesabınızın olmasını gerektirir ve hizmet koşullarımıza (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkemize (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidirler.
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
Enhanced game play on PS4 Pro console
Çevrimiçi özellikler bir hesap gerektirir ve hizmet koşullarına (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkesine (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidir.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.