Press "Notify when price drops" button to track The Cub price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 19 Oca 2024

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Untold Tales S.A.

Cheats:

Highest price

359.00 TL

Lowest price

179.50 TL

Lowest PS+ price

173.53 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 3

The Cub

Release date: 19 Oca 2024

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: Untold Tales S.A.

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Klasiklerden İlham Alınarak 21. Yüzyıl İçin Geliştirildi
Jungle Book, Aladdin ve Lion King gibi 90'ların klasik SEGA oyunlarından ilham alan iddialı bir platform parkur oyunu. Platformlarda ilerleyerek insanlığın kalıntıları arasında dolaş. Evrimleşmiş vahşi yaşamı ve tehlikeli hibrit bitki örtüsünü zekanla alt et. Çevre bulmacalarını çöz ve çarpık bir apokaliptik safari avında seni kovalayan kötü insanlardan bir adım önde ol.

Avlanan Bir Yavrunun Hikayesi
Büyük Ekolojik Kıyametten sonra ultra zenginler, Mars’a kaçarak geride kalanları mahvolmaya terk etti. Ama onların arasında, gezegendeki kötü amaçlı kalıntılara karşı bağışıklık geliştiren küçük bir çocuk vardı. Onlarca yıl geçtikten sonra Mars’takiler, keşif yapmak için Dünya’ya geri gittiler. Küçük bir insan çocuğu olan Cub’ı gördüklerinde onu hemen yakalamaya çalıştılar. Bununla birlikte insanlığın kentsel yıkıntılarında, çılgınca bir kedi-fare kovalamacasının eşlik ettiği bir kaçış ve keşif yolculuğu başladı.

Bu Dünyanın Anlattığı Hikayeler Var
Büyük Ekolojik Kıyametin medeniyetin büyük bir kısmını yok edip kalıntılarımızı evrimleşmiş bir tabiat ananın eline bıraktıktan sonra insanlığın kalıntılarını keşfet. İnsanlığın neden düştüğüne ilişkin ipuçları, her yere yayılmış durumdadır. Çökmekte olan vahşi kule blokları ve terk edilmiş genetik laboratuvarları. Kaynakları tükenmiş madenler ve bitkilerle kaplanmış savaş alanları.

Mükemmel Melodiler
Yolculuğuna, zihnine kazınacak özel bir oyun müziği olan Radio Nostalgia From Mars şarkısı eşlik edecek. Mars’ta yaşayan birkaç zenginden seni düşüncelere daldıracak mücadeleci hikayeleri dinlerken hoş sesli bir radyo DJ’i, çeşitli sakinleştirici kıyamet melodileriyle gösterinin devam etmesini sağlayacak.

Anıları Canlandıran Tasarım
Tasarımlar; Atlantis, Tarzan ve Road to El Dorado gibi 90’ların klasik animasyonlarına benzeyen bir tarzda özenle çizilmiştir ve Samurai Jack’in yaratıcısı Genndy Tartakovsky’nin çok sevilen dizisi Primal’dan da ilham alınmıştır.


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.