Press "Notify when price drops" button to track WWE 2K24 price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 8 Mar 2024

Genre: Sports

Rating:

Publisher: 2K

Cheats:

Subtitles: Arabic, English, French, German, Italian, Spanish

Voice: English

Highest price

1,749.00 TL

Lowest price

1,486.65 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 3

WWE 2K24

Release date: 8 Mar 2024

Genre: Sports

Rating:

Publisher: 2K

Cheats:

Subtitles: Arabic, English, French, German, Italian, Spanish

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
WRESTLEMANIA'NIN KIRK YILI

Süperstarların WWE Efsaneleri hâline geldiği WrestleMania, en büyük spor eğlencesi etkinliğidir. Kariyerlere yön veren en unutulmaz maçları içeren 2K Showcase of the Immortals'da WrestleMania'nın en güzel anlarını sürükleyici bir anlatımla tekrar deneyimleyin.

EFSANEVİ KADRO

WWE 2K24; "Stone Cold" Steve Austin, Undertaker ve Andre the Giant gibi WWE Efsanelerinin yanı sıra "The American Nightmare" Cody Rhodes, John Cena, Rhea Ripley ve Roman Reigns gibi mevcut WWE Süperstarlarının yer aldığı yıldızlarla dolu bir kadroya sahip. Efsanelerin olağanüstü girişleri ve özel hareketleri, ultra gerçekçi grafiklerle zenginleştirildi.

YENİ MAÇ TÜRLERİ

Konuk Hakemden Tabut, Eldiven ve Ambulans maçlarına kadar, Backstage Brawl'da Süperstar desteği de dâhil olmak üzere WWE 2K24'te deneyimlenecek çok sayıda yeni maç türü var.

MyRISE'DA KENDİNİZİ İSPATLAYIN

Saf yeteneğinizi açığa çıkarın ve iki heyecan verici kariyer akışı ile erkek ve kadın kategorilerinden WWE yıldızlığına yükselişinizi anlatan orijinal hikâyelere yer veren MyRISE'de en büyük şampiyon olun.

GRUBUNUZU OLUŞTURUN

En sevdiğiniz WWE Süperstarlarını ve Efsanelerini MyFACTION'da bir araya getirin. Kartları ele geçirin, baskın bir grup oluşturun, çevrim içi çok oyunculu modda ve yepyeni dereceli hızlı oyunda kapışın. Ayrıca yeni sezon liderlik tablosunda tırmanırken heyecan verici ödüller kazanın!

WWE EVRENİNİ KONTROL EDİN

Genişletilmiş rekabet aksiyonları, yepyeni ara sahneler ve çift unvan maçları desteğiyle WWE 2K24'ün sanal alanı olan Universe modunda çekişmelere, haftalık gösterilere ve daha fazlasına imza atın!

MyGM'DE BÜYÜK KARARLAR VERİN

MyGM'de en üst sıralarda yer almak için rakiplere meydan okurken en büyük markaları ve Süperstarları kontrol edin. Daha fazla maç türünü, markaları ve yeni menajerleri keşfedin. Süperstarları markalar arasında takas edin, sözleşme kararları alın ve dramayı güçlendirin.


Çok oyunculu çevrimdışı (2-4 oyuncu)
Çevrimiçi çok oyunculu (2 8 oyuncu) Ücretli bir PlayStation Plus üyeliği gereklidir. Çevrimiçi özellikler, bir hesabınızın olmasını gerektirir ve hizmet koşullarımıza (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkemize (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidirler.
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
Enhanced game play on PS4 Pro console
İsteğe bağlı Oyun İçi satın almalar
Çevrimiçi özellikler bir hesap gerektirir ve hizmet koşullarına (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkesine (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidir.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.