Press "Notify when price drops" button to track Dark Light price or check other PS5 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 30 Oca 2024

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Mirari & Co Pty. Ltd.

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, Japanese

Highest price

499.00 TL

Lowest price

374.25 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.8 / 5

Ratings: 10

Dark Light
DARK LIGHT TRACKER

Release date: 30 Oca 2024

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Mirari & Co Pty. Ltd.

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, Japanese

Dark Light, yoğun hack 'n' slash dövüşü içeren post-apokaliptik bir cyberpunk aksiyon-platform oyunudur. Bilinmeyene keşfe çıkın, yeteneklerinizi cyberware'lerle geliştirin ve Karanlık Boşluğu mühürlemek ve sonsuz karanlığı sonlandırmak için doğaüstü varlıklara karşı savaşın.

Apokalips sonrası dünya, artık Karanlık Boşluktan doğan yaratıkların evi olan, nüfuz edilemez bir karanlıkla kaplanmıştır. Dark Hunters'ın sonuncusu olarak, insan savaşçılarının elit bir kadrosu olarak size, Karanlık Boşluğu mühürlemek ve insanlığı yaklaşan bir felaketten kurtarmak için korkunç bir görev verilmiştir.

Bu karanlığın kalbine, şimdi gece tarafından iddia edilen gizemli ve tehlikeli bölgelere girin. Yeteneklerinizi cyberware'lerle artırın, gölgelerde pusuya yatan doğaüstü varlıklarla yüzleşin ve vahşi yaratıkların hordalarına karşı acımasız bir dövüşe girin. Enerji parçalarını toplayın, bir fraksiyona katılın, becerilerinizi kilitleyin ve sonsuz karanlığın döngüsünü durdurmak için acımasızca patronlarla yüzleşin.

ÖZELLİKLER

• Benzeri Görülmemiş Görsellerin ve Dinamik Dünya'nın Ortaya Çıkarılması:
Nostaljik bir piksel estetik veya görsel olarak çarpıcı bir deneyim sunan Piksel Modu veya Sinematik Modu seçeneğinde kendinizi kaybedin. Düşmanlar ve geçici güç yükselticilerin her oyun sürecinde sürekli evrildiği 6 farklı biyomu keşfedin. Değerli ganimetler ve yükseltme malzemeleri elde etmek için 14 büyük patronun, sayısız elitin ve mini-boss'un üstesinden gelin

• Yoğun Oyun ve Gelişim: Zamanlamayı, kaçmayı ve savunmayı ustalaşarak zorlu Souls benzeri dövüşlere katılın. Güç, Çeviklik, İnanç, Zeka ve Kan gibi özellikleri geliştirerek ganimet, eşya ve karakter yükseltmeleri ile ilerleyin.

• Cyberware Geliştirme: 100'den fazla benzersiz Cyberware donanımından seçim yaparak çeşitli kategorilerde yetenekleri geliştirin. Donanımları düşüşlerden veya satın almalarla elde edin.

• Değişen Zorluklarla Sürekli Evrilen Bir Dünyayı Deneyimleyin ve geçici totemler aracılığıyla benzersiz güçlendirmeleri kazanın. Çeşitli Fraksiyonlardan yeni dronları toplayın ve güçlü patronları alt ederek beceri ağacınızda kalıcı yükseltmeler kazanın.

• Kişiselleştirilebilir Silah Deposu: 9 dövüş tarzı silah ve 6 taban silahını kullanarak, onları yıkıcı etkilere sahip elemental taşlarla yükseltin.

• Beceriler Ağacı ve Fraksiyon Sistemi: Bir fraksiyona katılın ve karakter gelişiminin çeşitli yollarını özelleştirmenize ve keşfetmenize olanak tanıyan 25-30 beceriye sahip benzersiz dronları kilitleyin. Patronları yenerek ve görevleri tamamlayarak beceri puanları kazanın ve tercih ettiğiniz yetenekleri ustalaşmak için beceri ağacında stratejik gezinin.

• NG+: Daha zorlu meydan okumaları New Game+ modunda fethedin, burada düşmanlar eşsiz bir güç sergiliyor. Tüm bu özellikleriyle, Dark Light, etkileyici bir oynanış, atmosferik bir dünya ve klasik ve modern estetiğin birleşimi sunuyor. Kendinizi bir sonrası-apokaliptik cyberpunk macerasına hazırlayın.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.