Press "Notify when price drops" button to track MLB® The Show™ 24 PS4™ price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 19 Mar 2024

Genre: Sports

Rating:

Publisher: SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

1,499.00 TL

Lowest price

1,499.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

MLB® The Show™ 24
MLB® The Show™ 24 PS4™
MLB® The Show™ 24 Standard Edition Bundle PS4

Release date: 19 Mar 2024

Genre: Sports

Rating:

Publisher: SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Sürüm içeriği:
- MLB® The Show™ 24 oyunu
- 5 Adet The Show Paketi

MLB® The Show™ 24'te topu çitlerin ötesine savurun, oyun gidişatını belirleyen anlar yaşayın, efsane olun ve beyzbol hayallerinizi gerçeğe dönüştürün.

Herkesin parlaması gereken anlar var.
Herkesin anlatılacak bir öyküsü var.
Anı yaşayın. Hikayenizi Yazın.

BU SİZİN HİKAYENİZ. HİKAYENİZİ YAZMAYA HAZIR MISINIZ?
Beyzbol efsanesi olma yolculuğuna adım atın. MLB® The Show™ 24 ile başarmak istediklerinizi elde edin.

Küçük liglerden büyük liglere yükselin ve zirvede olmak için gereken her şeye sahip olduğunuzu kanıtlayın. Sporun tanınan ve tanınmayan efsaneleri hakkında bilgi edinin ve onların kahramanlıklarından ilham alın. Gerektiğinde soğukkanlılığınızı koruyun ve World Series şampiyonu olmaya hak kazanın.

Galibiyetlerinizi bir kenara yazın, mağlubiyet sonrası tekrar ayağa kalkın. Ne olursa olsun elinizden geleni yaptığınızı bilin.

HİKAYELERLE GEÇMİŞE DÖNÜŞ
Beyzbol efsanelerini ve onların muhteşem hikayelerini anın ve öğrenin. Hikaye modu, beyzbolun tanınan ve tanınmayan kahramanlarının ikonik anlarını yeniden yaşamak için sizi beyzbolun geçmişine götürür. Sürükleyici oyun deneyimi ve görsel hikaye anlatımının birleşimiyle kariyer belirleyen anları yaşayın.*

HİKAYE YOLCULUĞU
Anı yaşayın ve en üst düzey beyzbol rol yapma deneyiminde kariyerinizi geliştirin. Oyuncu olun ve arkanızda eşsiz bir kariyer bırakmak için küçük liglerden büyük liglere yükselin.

FRANCHISE
Franchise Modu'nda, yılın en iyisi olmak için ekibinizi yönetin, oluşturun ve World Series zaferine taşıyın. Mart-Ekim ayları arasında daha derin ve dinamik bir oyun deneyimi sunan yeni özellikleri deneyin.

MART-EKİM AYLARI ARASI
En sevdiğiniz takımın kontrolünü elinize alın, sezon içi önemli anlara odaklanın ve Sezon Sonrası ve ötesine ulaşıp ulaşamayacağınızı görün.

DIAMOND DYNASTY
Bir sezon için daha geri dönen Diamond Dynasty ile beyzbol tarihinin her döneminden oyunculardan oluşan fantezi takımınızı oluşturun. Takımınızın görünümünü ve kendi stadyumunuzu kişiselleştirirken oyuncu kartlarını toplayın, hayalinizdeki kadroyu oluşturun ve hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak diğer oyuncularla başa baş mücadele edin.**

ÇOK OYUNCULU
Arkadaşlarınızı toplayın ve platformlar arası oyunlarda birbirinizle karşılaşın.*** Liderlik panolarında yükselin ve başkalarına karşı çevrimiçi yarışın ya da çevrimiçi eşli oyun aracılığıyla birlikte takım zaferi elde edin. Platformlar arası ilerleme imkanıyla seviye atlamaya devam edebilir ve diğer konsol platformlarında içerik kazanıp kullanabilirsiniz.****


Çok oyunculu çevrimdışı (2-4 oyuncu)
Çevrimiçi çok oyunculu (2 8 oyuncu) Ücretli bir PlayStation Plus üyeliği gereklidir. Çevrimiçi özellikler, bir hesabınızın olmasını gerektirir ve hizmet koşullarımıza (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkemize (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidirler.
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
İsteğe bağlı Oyun İçi satın almalar
Çevrimiçi özellikler bir hesap gerektirir ve hizmet koşullarına (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkesine (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidir.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.