Press "Notify when price drops" button to track Knights of Braveland price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 1 Şub 2024

Genre: Action / Adventure / Family

Rating:

Publisher: Ellada Games

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Highest price

499.00 TL

Lowest price

499.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.2 / 5

Ratings: 15

Knights of Braveland

Release date: 1 Şub 2024

Genre: Action / Adventure / Family

Rating:

Publisher: Ellada Games

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish, Turkish

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Knights of Braveland, eşli oyuncu özelliğiyle interaktif bir hikaye sunan beat'em up aksiyon oyunudur. Kesip biçerek zafere ulaşın. Bu yolda arkadaşlarınla savaşmak her zaman daha eğlencelidir.

Kahramanlar Loncası'na katılın ve bir çaylaktan krallığın kahramanına giden yolu kat edin. Tek başına ya da arkadaşlarınla birlikte düşmanların peşine düş. Kendi maceran yüzlerce farklı olay sayesinde eşsiz bir hal alacak.

Düşmanı yenmek için oyuna başladığında bir maceraya atılacaksın. Her görev, yüzlerce özel olaydan oluşur ve benzersiz bir hikayeye dönüşür. Elfler size gizli yollar gösterebilir veya sıradan bir bar sahibinin bir kurt adam olduğu ortaya çıkabilir.

4 oyunculu iş birliği modu
Tek başınıza veya 4 oyuncuya kadar aynı ekranda oynayarak kötüleri yok edin.

Sonsuz bir macera
Hikaye boyunca yüzlerce olay her macerayı benzersiz kılacak.

100'den fazla farklı ekipman.
Kılıçlar, mızraklar, çekiçler, arbaletler, tüfekler, sihirli asalar ve güç eldivenleri. Her seferinde kahramanın için benzersiz bir ekipman seti diz ve onun savaş tarzını değiştir.

Kaleni geliştir
Her yeni savaştan önce bonuslar almak için kalenin kadim salonunu geliştir.

Kahraman ol
Bir köylü, yoksul bir demirci, basit bir izci ya da bir haydut seç ve Braveland'in en meşhur şövalyesi ol.


Çok oyunculu çevrimdışı (2-4 oyuncu)
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.