Press "Notify when price drops" button to track Highway Drifter: Hajwala Simulator price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 1 Şub 2024

Genre: Racing / Simulation

Rating:

Publisher: Mad Hook LLC

Cheats:

Subtitles: Arabic, English

Highest price

529.00 TL

Lowest price

529.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 7

Highway Drifter: Hajwala Simulator

Release date: 1 Şub 2024

Genre: Racing / Simulation

Rating:

Publisher: Mad Hook LLC

Cheats:

Subtitles: Arabic, English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Çöl yolunda heyecan verici bir maceraya hazır olun! Highway Drifter: Hajwala Simulator sıradan bir oyundan daha fazlasını sunuyor. Kumun asfaltla kesiştiği ve hızın heyecanla buluştuğu yer burası. Kumları karıştırın ve çöl rüzgarlarının driftinizi yönlendirmesine izin verin. Çöl yolu driftine dalmaya hazır mısınız?

Bir aracı profesyonel gibi dengeleyebilir misiniz?

Bu oyunda aracınızın her şeyini, motorundan, viteslerine, süspansiyonuna, tekerleklerine ve daha fazlasına kadar kontrol edebileceğiniz gerçekçi bir sistem var. Aracınızı enerjik kişiliğinizi yansıtan kum beji, yanmış turuncu veya derin terrakota tonlarında özelleştirin ve renklendirin. Tüm bu seçeneklerle, araçlarınızı mükemmel hale getirebilir ve kendi stilinizi sergileyebilirsiniz.

Hajwala deneyimi için aracınızın dengesini benzersiz ve heyecan verici bir şekilde ayarlayın. Yolda mükemmel dengeyi ve istikrarı sağlamak için lastikleri değiştirin ve drift ve yarış oyunlarında ilk kez, çöl yollarında sürerken aracınızın dengesini ayarlayabilir ve Drift Kralı unvanını talep edebilirsiniz.

Çölde, hajwala sadece havalı bir beceri değil; hayatta kalmak için de hayati öneme sahiptir. Highway Drifter: Hajwala Simulator'da, yüksek ayarlı araç sizi kumlu yolların ortasına yerleştirir, lastiklerinizin kontrol ettiğiniz driftler sırasında tutunmasını ve kaymasını sağlar. Almuhjwel kralı olmak için mükemmel zamanlama, harika direksiyon kontrolü ve aracın dikkatli kullanımı gereklidir. Highway Drifter: Hajwala Simulator'da farklı zevklere hitap etmek için çöl yollarını ve ayarlanmış araçları simüle eden gerçekçi hajwala ortamları yaratmak için çok çalıştık.

Basit kontrollerimiz, herkesin hajwala heyecanını yaşamasını sağlar. Sadece hızla ilgili değil; iyi ayarlanmış aracınızla aranızdaki bağlantı, kumun pütürlü hissi ve çöl sıcağıyla ilgili.

PlayStation® Highway Drifter: Hajwala Simulator'da büyük hajwala ve drift topluluğuna katılın ve nihai deneyimi yaşayın. Favori aracınızı seçin ve almuhajwel kralı olmak için gerçek hajwala heyecanına dalın.


Bağlantıda kalalım:
Web sitemiz: madhook.io
Bize e-posta gönderin: [email protected]

Maceramızın bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz!


Tek oyunculu çevrimdışı
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
Enhanced game play on PS4 Pro console
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.