Press "Notify when price drops" button to track Bang-On Balls: Chronicles price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 5 Mar 2024

Genre: Action / Adventure / Casual

Rating:

Publisher: Untold Tales S.A.

Cheats:

Highest price

629.00 TL

Lowest price

377.40 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.67 / 5

Ratings: 134

Bang-On Balls: Chronicles

Release date: 5 Mar 2024

Genre: Action / Adventure / Casual

Rating:

Publisher: Untold Tales S.A.

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
İtalyan tesisatçılar, mavi kirpiler ve vahşi bandikutlar gibi türün en iyilerinden ilham alan muhteşem, zıpır bir 3D platform ve dövüş oyunu! Destansı maceralarla ve kaosla dolu bir yolculuğa çıkan pervasız zıpır kahraman BOB olarak oyna.

Açık Dünyayı Keşfet ve Yık
Bir yandan keşfederken bir yandan paramparça edebileceğin, tıka basa dolu açık dünyalara dal! Düşmanları ve boss'ları alt et, heyecan verici zorlukların üstesinden gel ve birçok gizli sırrı ortaya çıkar. Diyarlar yoluna çıkan her şeyi kırıp dökerken istediğin hızda yapabileceğin aktivitelerle dolu.

Tarihler Arasında Zıpla
Her biri benzersiz mekanikler, eşyalar ve düşmanlar içeren çok sayıdaki (ve biraz da doğruluktan uzak) tarihsel temalı açık dünyaların birinden diğerine zıpla. Vikingler'den Korsanlar Çağı'na, Feodal Japonya'dan Uzay Yarışı'na. Her dünyaya istediğin zaman girip çıkabilir ve ilerleyişine devam edebilirsin.

Tek Oyunculu, Çevrimiçi Eşli Oyun ve Bölünmüş Ekran
İster tek başına oyna, ister arkadaşlarınla. Tek oyunculu, bölünmüş ekranda 2 oyunculu ve çevrimiçi eşli oyunda 4 oyunculu seçenekler destekleniyor! Oyunlara gir çık, topladığın tüm eşya ve silahları yanında götür.

Kapsamlı Karakter Özelleştirme
Karakterini özelleştirmek için silahlar, kalkanlar ve temalı eşyalar topla! Ücretli kozmetik DLC yok, karakterini özelleştirmek için oynarken topladığın eşyalarla yaratıcılığını konuştur.

Özellikler:
- Tarihsel (ve biraz da doğruluktan uzak) dünyalarda geçen muhteşem, zıpır bir 3D platform ve dövüş oyunu.
- İçerik kaynıyor. Düşmanlarla dövüş, dostlarını kurtar, çok sayıda görevi üstlen, sırları ortaya çıkar ve bir dolu temalı eşya ve silahı topla.
- Son derece tahrip edilebilir ortamları vur, kır, parçala.
- Hepsini oynarken toplayabileceğin çok sayıdaki bayrak, eşya, silah ve temalı dekorlarla karakterini özelleştir.
- 4 kişiye kadar çevrimiçi eşli oyun ve bölünmüş ekranda 2 oyunculu. Akıcı bir şekilde oyunlara girip çık, topladığın eşyaları yanında götür.
- Tarih öğretiyor... sayılır.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimiçi çok oyunculu (2 4 oyuncu) Ücretli bir PlayStation Plus üyeliği gereklidir. Çevrimiçi özellikler, bir hesabınızın olmasını gerektirir ve hizmet koşullarımıza (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkemize (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidirler.
DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.
Çevrimiçi özellikler bir hesap gerektirir ve hizmet koşullarına (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkesine (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidir.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.