Press "Notify when price drops" button to track Hex Gambit: Respawned price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 6 Mar 2024

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: BLOWFISH STUDIOS PTY LTD

Cheats:

Highest price

379.00 TL

Lowest price

303.20 TL

Lowest PS+ price

265.30 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 2

Hex Gambit: Respawned

Release date: 6 Mar 2024

Genre: Strategy

Rating:

Publisher: BLOWFISH STUDIOS PTY LTD

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
1-4 oyuncuyla oynanan bu ilginç sıra tabanlı strateji oyununda bir minyon ekibini komuta et. Hex Gambit, oyun geceleri için harikadır: Yeni oyuncular kolayca öğrenebilir ve keşfedilecek tonlarca yaratıcı taktik içerir!

İlerlemek için rakiplerinin tuhaf bir şekilde elastik kafalarının üzerinden zıpla. Haritadaki karakterleri temizle. Kafası dev bir hoparlör olan bir adamın opera melodileriyle takım arkadaşlarını cesaretlendir. Her minyon birliği, ustalaşabileceğin faydalı numaralarla dolu!

Sıra dışı oyun mekaniklerini tamamlayan nitelikteki bir sürü faydalı özellikle deneyimini özelleştirebilirsin:

*Tek oyunculu mücadele modu
*Yerel (yan yana) çok oyunculu, 1-4 oyuncu
*Herkes Tek ve 2'ye 2 Modları
*Yapay Zeka veya insan rakiplere meydan oku
*Yeni oyuncuların deneyimli oyuncularla rekabet etmesini kolaylaştıran oyuncu engelleri
*Özel Kurallar, ayarlanabilir tonlarca oyun seçeneği sunuyor
*Aralarından seçim yapabileceğin her biri eşsiz minyon teçhizatına sahip 10 kaptan


Çok oyunculu çevrimdışı (2-4 oyuncu)
Çevrimiçi çok oyunculu (2 4 oyuncu) Ücretli bir PlayStation Plus üyeliği gereklidir. Çevrimiçi özellikler, bir hesabınızın olmasını gerektirir ve hizmet koşullarımıza (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkemize (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidirler.
Çevrimiçi özellikler bir hesap gerektirir ve hizmet koşullarına (playstationnetwork.com/terms-of-service), gizlilik ilkesine (playstationnetwork.com/privacy-policy) ve oyun yayıncısının gizlilik ilkesine tabidir.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.