Press "Notify when price drops" button to track Contraptions Collection price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 Mar 2024

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: FUNBOX MEDIA LIMITED

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Highest price

499.00 TL

Lowest price

149.70 TL

Lowest PS+ price

124.75 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Contraptions Collection

Release date: 26 Mar 2024

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: FUNBOX MEDIA LIMITED

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Oynanış
Her seviyede çeşitli nesneler ve canavarlar var... Amaç, canavarları seviyeden kurtarmaktır. Bu farklı şekillerde başarılabilir... Nesneler fizik yasalarından etkilenir ve bulmacanın çözümünde önemli bir rol oynar. Nesneler, tüm canavarları yok edecek bir zincirleme reaksiyon yaratacak şekilde yerleştirilen bir "mekanizma" oluşturur. İşin püf noktası mekanizmanın bozuk olması; bazı nesnelerin doğru yerde olmaması. Amacınız mekanizmayı düzeltmektir. Bunu farklı nesneleri yeniden konumlandırarak, çevirerek veya bağlayarak yaparsınız.

Bölüm "zaman dondu" başladığında, yerçekimi nesneleri etkilemez ve tüm makineler veya aletler çalışmaz. Bu süre zarfında, zincirleme reaksiyonun çalışmasını sağlamak için eşyaları hareket ettirebilir, bağlayabilir, çevirebilirsiniz. İşiniz bittiğinde, Oynat düğmesine basarak işleri harekete geçirirsiniz (dondurma süresini çözersiniz) ve olayların oynanmasını izlersiniz.

Her şeyi doğru yaptıysanız, zincirleme reaksiyon tüm canavarları yok edecek ve bir sonraki seviyeye geçeceksiniz. Çözümünüz doğru değilse, mekanizmayı durdurabilir ve nesnelerle tekrar oynayabilirsiniz.

Hedefler
Canavarların seviyelerini kurtarmak için! En basit yol, canavarı platformun kenarından itmek ve ekrandan düşmesini sağlamaktır. Canavarı parçalayacak ağır bir nesneyi tutan ipi kesebilirsiniz; lazer silahına bağlı bir ipi çekin; canavarın içinde bulunduğu bir çakmakla roketin motorunun ateşlenmesi vb.

Çözüm, Rube Goldberg tarzı zincirleme reaksiyonlarla elde edilir. Oyunda ilerledikçe yeni bulmacalar daha karmaşık hale geliyor.

Ana Özellikler
• 5 farklı dünyada her oyundan 500'ün üzerinde tuhaf bulmacayı çözün.
• Sınırsız sayıda kendi seviyenizi yaratın ve bir arkadaşınıza onu yenmeye çalışması için meydan okuyun.
• Makastan, çamaşır ipi mandalına kadar çok sayıda saçma sapan alet kullanın.
• Seviyeleri çeşitli şekillerde tamamlayın... İstediğiniz kadar çılgın ve yaratıcı olun.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.