Press "Notify when price drops" button to track Frontier Pilot Simulator price or check other PS5 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 26 Mar 2024

Genre: Adventure / Racing / Simulator

Rating:

Publisher: RAZAR s.r.o.

Cheats:

Highest price

749.00 TL

Lowest price

749.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Frontier Pilot Simulator

Release date: 26 Mar 2024

Genre: Adventure / Racing / Simulator

Rating:

Publisher: RAZAR s.r.o.

Cheats:

Dinamik görevlerin, sorunsuz ticaretin ve uçsuz bucaksız bir yabancı dünyanın keşfinizi beklediği bu sürükleyici Bilim Kurgu kargo simülasyonunda bir Sınır Pilotu olarak heyecan verici bir yolculuğa çıkın. Özelleştirilebilir ve yükseltilebilir VTOL araçlarının komutasını alın, zorlu hava koşullarında gezinin ve pilotluk becerilerinizin sınırlarını zorlayın.

Mütevazı bir gemiyle başlayıp Sınır Pilotu unvanını kazanmak için çabalayarak sınır yaşamının heyecanını yaşayın. Eylemleriniz birbirine bağlı oyun dünyasını şekillendirerek üslerin yükselişini ve düşüşünü, gezegenin evrimini ve mal akışını etkiliyor.

Geminizi yükselterek, bileşenlerini özelleştirerek ve keşif, kaçakçılık, ticaret ve hayatta kalma sanatında ustalaşarak kendi yolunuzu açın. Kıyasıya rekabetin üzerine çıkın ve Frontier Pilotları arasında bir efsane olun.

Uçak Cephaneliğiniz:

Scarab: Çevik bir VTOL/STOL/CTOL hafif nakliye aracı
OX: Çok yönlü bir VTOL/STOL/CTOL orta nakliye aracı
Ballena: Güçlü bir VTOL/STOL/CTOL ağır nakliye aracı
Her gemi için çok çeşitli yükseltmelerin kilidini açın.

Benzersiz Etkileşimli Bir Evreni Keşfedin:

Dinamik olarak gelişen dünya: Üsler yükselir ve alçalır, gezegen dönüşür ve kaçakçılık gelişir, hepsi oyuncu eylemleri tarafından yönlendirilir.
El yapımı, sürekli değişen anlatı: Kararlarınızın dünya ve sakinleri üzerindeki etkisine tanık olun.
Frontier Pilot Simulator'ın heyecan verici zorluklarını kucaklayın ve yıldızlar arasında bir efsane olun!


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.