Press "Notify when price drops" button to track Sunny Café PS4 and PS5 price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 27 Mar 2024

Genre: Role playing games / Adventure

Rating:

Publisher: eastasiasoft

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English

Voice: Chinese

Highest price

379.00 TL

Lowest price

379.00 TL

Lowest PS+ price

303.20 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Sunny Café
Sunny Café PS4 and PS5

Release date: 27 Mar 2024

Genre: Role playing games / Adventure

Rating:

Publisher: eastasiasoft

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, English

Voice: Chinese

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Bir yaz akşamı, gök gürültülü sağanak yağmur acımasızca yağarken kafenin zili çalar. Bir çocuk, aniden kapıda duran sırılsıklam kızı fark edince kendine gelir. Sunny Café, tesadüfi karşılaşmaların, tanışmaların ve ayrılıkların hikâyesidir; Tayvan kahvesi hakkındaki bilgileri bu etkileşim döngüsünün bir aracı ve hayatın kendisi için bir metafor olarak kullanan metin tabanlı bir aşk macera oyunudur.

Tayvanlı üniversite öğrencilerinden oluşan bir kadroya katılın ve yerel kültür, gelenekler ve ideallerle dolu bir görsel romanın keyfini çıkarın. Çekirdek seçerek, öğüterek, filtre seçerek ve ustalıkla demleyerek nasıl mükemmel bir fincan kahve hazırlayabileceğinizi öğrenin. Kafedeki eşyaları seçerek daha fazla bilgi edinin. Rahat bir atmosferde insanlarla yaptığınız konuşmalara göre değişen farklı sonları keşfedin ve belki de yeni filizlenen bir aşkın çiçek açmasına rehberlik edebilirsiniz!

Özellikler:

• Tayvanlı üniversite öğrencilerini ve yerel bir kafeyi konu alan derin bir öyküyü keşfedin!
• Kahve demleme tekniklerini ve yerel âdetleri öğrenin.
• Etkileşimli bölümler aracılığıyla çekirdek seçin, öğütün, filtreleyin ve kahve demleyin!
• Önemli kararlar verin ve unutulmaz bir oyuncu kadrosuyla sohbet edin.
• Birden fazla sonu keşfedin ve yeni filizlenen bir aşka rehberlik edin!

Bu ürün, bu oyunun hem dijital PS4®‎ versiyonunu hem de dijital PS5® versiyonunu indirmenizi sağlar.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.