TR PS4
Democracy 4: Console Edition

SAVE: 10%

Ends: 4 Haz 2024

Press "Notify when price drops" button to track Democracy 4: Console Edition price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 5 Haz 2024

Genre: Simulation

Rating:

Publisher: AUROCH DIGITAL LIMITED

Cheats:

Highest price

629.00 TL

Lowest price

629.00 TL

Lowest PS+ price

566.10 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Democracy 4: Console Edition

Release date: 5 Haz 2024

Genre: Simulation

Rating:

Publisher: AUROCH DIGITAL LIMITED

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Democracy 4: Console Edition ile on ülkeden birinin Başkanı veya Başbakanı ol. Ülkeyi uygun gördüğün şekilde yönetirken yeniden seçilebilmek için popülerliğini korumaya çalış.

• Yönetmek için şu on ülkeden birini seç: ABD, Birleşik Krallık, Japonya, Fransa, Kanada, Avustralya, İspanya, Almanya, İtalya veya Güney Kore
• Ülkenin geleceği için seninle aynı vizyonu paylaşan bakanlar seç
• Değişim planlarını hayata geçirmek için yeni kanunlar oluştur veya var olan kanunları değiştir
• Rastgele olayları ele alış tarzının, halkın gözündeki popülerliğini etkileyeceğini unutma!
• Seçim yaklaşırken manifestonu ortaya koy ve seni zafere taşıyacak bir seçim kampanyası yürüt!

Democracy 4: Console Edition, siyasi fikirlerini test edebileceğin sınırsız bir deneme alanı sağlar. Hepimiz bir ülkeyi siyasetçilerden daha iyi yönetebileceğimizi düşünürüz ama acaba gerçekten öyle midir? Gözünü bütçeden ve anketlerden ayırma, tabii terörist saldırılarına karşı hazırlıklı olmayı da unutma. Toplumu geliştirirken gücü elinde tutabilmenin sandığından çok daha zor olduğunu göreceksin.

Bu strateji oyununda yürürlüğe koyduğun politikaların ve kanunların sonuçları, başarını doğrudan etkileyecek. Tüm kamu harcamalarını ve vergileri kaldırmak mı istiyorsun? Elbette yapabilirsin. Durumu nasıl ele aldığına bağlı olarak bu hamle işe yarayabilir de yaramayabilir de.

Öte yandan demir yolu, enerji ve su şirketlerini kamulaştırmak; CEO maaşlarına üst limit koymak; ikinci bir eve sahip olmayı yasaklamak veya evrensel gelir politikası uygulamak istersen bunları da yapabilirsin. Democracy 4: Console Edition, tüm eylemlerin kısa ve uzun vadeli etkilerini modelleyen bir oyun. Bu sayede nasıl bir ülke yönetebileceğini görebileceksin.

Özel yapım sinir ağıyla oluşturulan ve bu sayede binlerce sanal vatandaşın fikirlerini, inançlarını, düşüncelerini ve eğilimlerini modelleyebilen Democracy 4: Console Edition, siyasi simülasyon oyunlarının en gelişmiş hâli.

Democracy 4: Console Edition sadece bir seçimi kazanmakla değil, bir ülkeyi yönetmekle ilgili bir oyun. Seçimi kaybetmek oyunun sonu değil (tabii suikasta kurban gitmezsen). Asıl zor olan, gurur duyabileceğin bir ülke yaratmak.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin
Uzaktan Oynama, kullanıcıların herhangi bir mobil cihaz, bilgisayar, PlayStation®4 veya PlayStation®5 sistemini kullanarak kendi PlayStation®4 ya da PlayStation®5 sistemlerine bağlanmasını ve bunlarda oyun oynamasını sağlar.


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.