Press "Notify when price drops" button to track INDIKA price or check other PS5 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 2 May 2024

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: 11 Bit Studios S.A.

Cheats:

Highest price

Lowest price

--

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

INDIKA

Release date: 2 May 2024

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: 11 Bit Studios S.A.

Cheats:

PEK DE SIRADAN OLMAYAN BİR RAHİBEYLE TANIŞ

INDIKA, dinî görüşlerin acı gerçeklerle çakıştığı tuhaf bir dünyada geçen, hikâye odaklı üçüncü şahıs kamera açılı bir oyundur. Yanında oldukça sıra dışı ve boynuzlu yol arkadaşıyla beraber kendini keşfetme yolculuğuna çıkan genç bir rahibenin hikâyesini anlatıyor.

Indika, dışarıdan zor ve monoton manastır hayatına uyum sağlamaya çalışan sıradan bir rahibe gibi görünüyor. Mütevazı ve masum görüntüsü seni yanıltmasın. Bu genç kız, alışılagelmişin epey dışında biriyle iletişim hâlinde, şeytanın ta kendisiyle konuşuyor.

Indika'nın Şeytan'la olan sıra dışı bağı, onu manastırın güvenli duvarlarının ötesinde bir göreve sürüklüyor. Keşfettiği dünya, yalnızca Dostoyevski ve Bulhakov'un romanlarından çıkmış çılgın bir komedi ve trajedi karışımı olarak tarif edilebilir.

HER ŞEYİN NORMAL KARŞILANDIĞI BİR BAĞIMSIZ OYUNUN TADINI ÇIKAR

Indika'nın yolculuğunda inanç ve otorite hüküm sürer ve kendisi bu yolda birçok soru işaretiyle karşı karşıya gelecek. Hayatına yön verecek olan yolculuğu sona ermeden önce onun tüm cevapları tek tek bulmasına yardım et.

Odd Meter, eskiden Moskova'dayken artık Kazakistan'dan yürütülen küçük ve bağımsız bir stüdyo. Ekip estetik bakış açısını ön planda tutuyor ve ahlaki normların ince çizgisinde yürümekten hiç çekinmiyor. Sektörün video oyunu oluşturmaya karşı olan genelgeçer yaklaşımına bir meydan okuma niteliğindeki INDIKA da bunu kanıtlamaktadır.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.