Press "Notify when price drops" button to track The Talos Principle Collection price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 1 May 2024

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: Devolver Digital

Cheats:

Main game: The Talos Principle

Subtitles: English, French, German, Spanish

Voice: English, French, German, Spanish

Highest price

1,249.00 TL

Lowest price

1,249.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.82 / 5

Ratings: 806

The Talos Principle
The Talos Principle 2

Release date: 1 May 2024

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: Devolver Digital

Cheats:

Main game: The Talos Principle

Subtitles: English, French, German, Spanish

Voice: English, French, German, Spanish

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Bu paket The Talos Principle: Deluxe Edition ve The Talos Principle 2'yi içerir.

The Talos Principle: Deluxe Edition
Talos Principle, Serious Sam serisini üreten Croteam ekibi tarafından geliştirilmiş ve Tom Jubert (FTL, The Swapper) ve Jonas Kyratzes (Infinite Ocean) tarafından yazılmış bir birinci şahıs bulmaca oyunudur. İnsanlığın en büyük harabeleri ve gizli katedraller içine yerleştirilmiş yapay zekanın rolünü üstlenerek bu bulmacaları çözmeye çalışın. Oyuncular, geri döndürülemez bir şekilde kaderine mahkum edilmiş bir dünyada, metafizik alegoriye dönüştürülen ve karmaşıklığı artan bulmacalardan oluşan bir seriyi çözmeye çalışacaklar.

The Talos Principle 2
The Talos Principle 2, ilk oyunun zihni gittikçe daha da zorlayan mücadeleleriyle felsefi temalarını ve büyüleyici ortamlarını büyük ölçüde genişleten, beyni çalıştıran birinci şahıs bir bulmaca deneyimi sunuyor.

Biyolojik insanların neslinin tükendiği ancak insan kültürünün robotlardan oluşan bir şehirde sürdürüldüğü yeni bir dünyaya doğduktan sonra kendini, büyük güçler saklayan gizemli bir dev yapının bulunduğu zihni kurcalayan bir macerada buluyorsun.

Ne kadar fazla şey keşfedersen kozmosun doğası ve medeniyetin amacına dair o kadar fazla soruyla yüzleşeceksin. Daha iyi bir gelecek adı altında verilip yerine getirilmeyen sözler, insanlığın hatalarını tekrarlamaya dair korku, mantığa duyulan inanç veya insanlığı bütünüyle geride bırakmak... Verdiğin kararlar ve seçtiğin taraflar olayların gidişatını belirleyecek.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.