Press "Notify when price drops" button to track Pool Party price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 16 May 2024

Genre: Sports / Party / Family

Rating:

Publisher: MINDSCAPE BV

Cheats:

Highest price

499.00 TL

Lowest price

499.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Pool Party

Release date: 16 May 2024

Genre: Sports / Party / Family

Rating:

Publisher: MINDSCAPE BV

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Havuz Partisi tesisinde eğlence dalgasının içine dalın! Tonlarca spor ve kavga oyununda tek başınıza veya dört oyuncuya kadar oynayın ve partinin kralı olmak için savaşın. Havuz topunuzu özelleştirin - en sevdiğiniz rengi ve tasarımı seçin - ve arkadaşlarınızla kafa kafaya gidin. Su sıçratarak iyi vakit geçirin!

Bu bilardo topları sadece sevimli değil, aynı zamanda şaşırtıcı derecede atletiktir. Yuvarlanırken gülünç hızlara ulaşırlar ve arenada hiç vakit kaybetmeden zıplarlar! Ayrıca, bu toplar birbirlerini tekmeleyebilirler çünkü sonuçta topturlar! Rakip topu sahnenin dört bir yanına fırlatan mükemmel hedefli bir tekmenin gücüne hayran kalacaksınız. Bir ıstaka kapın ve partiye katılın!

Özellikler:
• Kaotik fizik tabanlı spor ve kavga oyunları
• Yerel çok oyunculu modda veya tek başınıza 4 oyuncuya kadar oynayın
• Takımları doldurmak veya becerilerinizi geliştirmek için botlar ekleyin
• Öğrenmesi kolay, ustalaşması zor. Herkes eğlenceye katılabilir!
• Pool, Idol, Sumo ve Free-for-all gibi çeşitli oyun modları


Oyun modları:
• Havuz: Kendi renginizdeki topları açık ceplere atarak skor yapın, ancak kendiniz düşmemeye dikkat edin!
• Tenis: İster tek başınıza ister çiftler halinde, sayı yapmak için topu kort boyunca vurun!
• Sumo: Tekme atmak yasak! Diğer oyuncuların içine yuvarlanarak onları suya itin. İtmek ya da itilmek!
• Futbol: Her takımda bir veya iki oyuncuyla, gol atmak için topunuzu rakip kaleye gönderin veya kaleye giden yolu açmak için rakiplerinizi tekmeleyerek uzaklaştırın.
• İdol: Küçük bir idolü almak ve tutmak için yarışın. İdolü tutarak puan kazanın - ancak dikkat edin: idolü tutmak, rakipleriniz idolü elinizden almak için sizi kovalarken yuvarlanamayacağınız anlamına gelir.
• Uğursuz: Oyunculardan biri lanetlendi! Laneti diğer oyunculara geçirmek için onları tekmeleyin, itin veya vurun. Zamanlayıcı bittiğinde, lanetli oyuncu kaybeder ve lanet yeni bir hedef bulur. En son ayakta kalan kazanır!
• Herkes için serbest: Rakiplerinizi ceplere düşürün ve ayakta kalan son kişi olmaya çalışın.
• Turnuva: Tüm farklı oyun modlarının bir karışımını oynayın ve nihai Havuz Partisi şampiyonu olun!


Çok oyunculu çevrimdışı (2-4 oyuncu)
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.