Press "Notify when price drops" button to track Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 May 2024

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: Digital Eclipse Entertainment Partners Co.

Cheats:

Highest price

979.00 TL

Lowest price

979.00 TL

Lowest PS+ price

783.20 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.91 / 5

Ratings: 44

Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord

Release date: 23 May 2024

Genre: Role playing games

Rating:

Publisher: Digital Eclipse Entertainment Partners Co.

Cheats:

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord, efsanevi Wizardry RPG serisinin ilk oyununun tamamen 3D bir yeniden yapımıdır.

Piyasaya sürülen ilk parti tabanlı RPG video oyunu olan Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord, Final Fantasy ve Dragon Quest gibi serilere doğrudan ilham kaynağı olmuştur. Digital Eclipse’in yeniden hayata geçirdiği bu oyun, modern rol yapma oyunu hayranları için birçok geliştirmeyle birlikte klasik oyunun cazibesini koruyor.

Zindan Gezgini, Deluxe

Maceracılardan oluşan kendi grubunuzu oluşturun ve kötü büyücü Werdna tarafından çalınan tılsımı bulmak için çılgın derebeyi Trebor’un emriyle labirente doğru yola çıkın. Zorlayıcı düşman gruplarıyla savaşın, gizli tuzaklardan kaçının ve zindanın derinliklerinde ilerleyerek son savaşınız için hazırlanın: Werdna’yla yüzleşmek.

Orijinal Oyuna Sadık

Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord, doğrudan orijinal 1981 oyununun kodu üzerine inşa edilmiştir. Tamamen yeni görünmesine rağmen arka planda orijinal oyun yer alıyor. Oynarken orijinal Apple II arayüzünü bile görüntüleyebilirsiniz.

Sorunsuz Bir Mücadele

En bilinen düşmanların zorluğu değiştirilmemiş olsa bile her alanda hayat kalitesini artıran iyileştirmeler eklenmiştir. Parti yönetimi, yön bulma, büyü yapma ve savaş önemli ölçüde geliştirilmiştir.

Yeniden Doğan Bir Efsane

Efsanevi Wizardry serisini yeni keşfediyorsanız Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord, yeni oyuncular için mükemmel bir başlangıç noktasıdır. Serinin deneyimli oyuncuları, muhteşem yeni grafiklere, seslere ve basitleştirilmiş arayüze bayılacaklar.


Tek oyunculu çevrimdışı


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.