Press "Notify when price drops" button to track Mars Farming 2034 price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 25 May 2024

Genre: Adventure / Simulation

Rating:

Publisher: Maksym Vysochanskyy trading as IndieGames3000

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

249.00 TL

Lowest price

249.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

2 / 5

Ratings: 1

Mars Farming 2034

Release date: 25 May 2024

Genre: Adventure / Simulation

Rating:

Publisher: Maksym Vysochanskyy trading as IndieGames3000

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Kırmızı sınıra hoş geldiniz! "Mars Farming 2034"te zorlu Mars manzarasını gelişen bir tarım cennetine dönüştürmekle görevlendiriliyorsunuz. Bu düşük poli tarzı simülasyon oyunu, sizi her mahsulün önemli olduğu ve her hasadın sizi yeni bir gezegende kendi kendini sürdürebilirliğe bir adım daha yaklaştırdığı dünya dışı çiftçilik sanatında ustalaşmaya davet ediyor.

Özellikler:
Dünya Dışı Tarım: Buz Marulu, Kırmızı Buğday ve Titan Taters gibi çeşitli Mars mahsullerini yetiştirin. Her bitkinin, sizi Mars'a uygun tarım tekniklerini uyarlamaya ve yenilemeye zorlayan benzersiz gereksinimleri ve faydaları vardır.

Üs Binası: Kendi Mars çiftliğinizi sıfırdan tasarlayın ve geliştirin. Çiftliğinizin üretkenliğini ve sürdürülebilirliğini sağlamak için seralar, su geri kazanım tesisleri ve güneş panelleri gibi temel yapıları inşa edin.

Kaynak Yönetimi: Su, mineraller ve enerji gibi sınırlı kaynakları dikkatli bir şekilde yönetin. Kaynak tüketimini çiftliğin genişletilmesi ve verimliliği ile dengelemek için kritik kararlar alın.

Araştırma ve Geliştirme: Tarım becerilerinizi geliştirmek için araştırma yoluyla ileri teknolojilerin kilidini açın. Mars koşullarında gelişmek için genetiği değiştirilmiş mahsuller ve son teknoloji yaşam destek sistemleriyle deneyler yapın.

Hayatta Kalma Zorlukları: Mahsullerinizi ve hayatta kalmanızı tehdit edebilecek toz fırtınaları ve soğuk havalar da dahil olmak üzere Mars'taki hava koşullarının gerçekleriyle yüzleşin. Dinamik hava durumu sistemleri hızlı düşünmeyi ve sağlam acil durum planlamasını gerektirir.

Çarpıcı Düşük Poli Grafikler: Mars'ın güzelliğini ve izolasyonunu hayata geçiren görsel olarak çarpıcı düşük poli sanat tarzının keyfini çıkarın. Basit ama büyüleyici grafikler, Mars'ta çiftçiliği büyüleyici bir deneyime dönüştürüyor.

"Mars Farming" ile benzersiz bir tarım yolculuğuna çıkın. Kızıl Gezegeni yeşillendirip insanlık için yeni bir yuva kurabilir misin?


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.