Press "Notify when price drops" button to track Astor: Blade of the Monolith price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 30 May 2024

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: VERSUS EVIL

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

629.00 TL

Lowest price

629.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4 / 5

Ratings: 4

Astor: Blade of the Monolith

Release date: 30 May 2024

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: VERSUS EVIL

Cheats:

Subtitles: Chinese, English, French, German, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Bir zamanlar kadim bir ırkın yaşadığı, şimdilerdeyse onların bilinç sahibi icatları Diokeklere ev sahipliği yapan Gliese gezegeninin hareketli dünyasını keşfet. Diokekler, kadim ırkın ortadan kayboluşunun ardından, Hiltsik denilen kötücül yaratıklar ortaya çıkıp yerleşkelerine zarar vermeye başlayana kadar huzur içinde yaşıyordu. Daha kötücül bir gücün tehditleri karşısında genç Diokek savaşçısı Astor, yaratıcılarının binlerce yıl önceki gizemli kayboluşunu çözmek için Gliese boyunca bir yolculuğa çıkmak zorunda kalır ve kurtuluşlarının anahtarını geride bırakmış olabileceklerine inanmaktadır.

Düşman gruplarını aştıkça yeni saldırılar, beceriler ve kombolar öğren, sihirli güçlerin kilidini aç ve efsanevi silahlar topla. Muazzam güç barındıran kadim bir yapı olan Monolit'e giden yolu bul ve gezegeni saran kötülüğün kaynağıyla yüzleş. Gezegenin kurtarıcısı olma yolunda Astor'a eşlik edecek misin?

ÖZELLİKLER
· 20 saatten daha fazla deneyim sunan ana hikâye ve yan görevler sırasında 16 farklı düşmana ve 10 zorlu baş düşmana karşı savaş.
· 4 adet eşsiz silahı kuşan, dinamik beceriler ve kombolarda ustalaş, kendi savaş tarzını oluştur.
· Gliese'nın çeşitli arazilerinde dolaş, türlü yan görevleri tamamla ve yaratıcılarından geriye kalanları ortaya çıkar.
· Savaş mücadelelerinde becerilerini sına ve Yeni Oyun+ modunda mücadelenin dozunu arttır.

HAREKETLİ BİR DÜNYAYI KEŞFET
Gliese adındaki gizemli gezegeni keşfet. Gezegenin görkemli arazilerinde, kadim harabelerinde ve mazide kalmış medeniyetlerin eski tapınaklarında gizlenen kayıp tarihi araştır. Yeni edindiğin rünlü gücü kullanarak bulmacaları çözmek, gizli geçitleri bulmak ve geleceği kurtarmak adına cevapları bulmak için ruhlar diyarına gir.

SAVAŞ TARZINI BELİRLE
Heyecanlı ve yüksek tempolu savaşlara girerken 4 farklı güçlü silah türünü ve özel becerileri kuşan. Yakın dövüş vuruşları, menzilli saldırılar ve hava komboları kombinasyonlarıyla düşmanlarını bozguna uğrat. Karşı konulamaz kritik vuruşlar yapmak için istediğin zaman, hatta bir kombonun ortasındayken bile kuşandığın silahlar arasında geçiş yap. Seçim senin!

SAVAŞTA RÜNLÜ GÜÇLERİ KULLAN
Rünlerin gücünü savaşta silah veya alet şeklinde maddeleştirmek için kullanılan kadim enerji olan Rün Kümesi'nin gücünden faydalan. Şiddetli bitirici darbeler indirmek için Duvara Yapıştır ve Rün Topu gibi ağır saldırılar yap veya savaşta avantaj kazanmak için güçlü yoldaşlar, kalkanlar ve yanıltıcı unsurlar çağır.

KADERİNİN GERÇEKLERİ AÇIĞA ÇIKIYOR
Bu yolculukta gideceğin yolda kaderini keşfedeceksin. Diokeklerin yaratıcıları olan kadim ırkın binlerce yıl önceki gizemli kayboluşunu çözmek için cevapları açığa çıkar. Türünün varlığının arkasında ne kadar derin bir amaç yatıyor? Sen, Astor, kurtuluş mu yoksa yıkım mı getirecek olansın? İhtiyacın olan tüm cevapları saklayan Kadim Monolit, geçmişin sırlarıyla seni bekliyor.


DUALSHOCK 4 titreşim işlevini kullanır
Tek oyunculu çevrimdışı


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.