Press "Notify when price drops" button to track Alışveriş Dağınıklığı: Bahar Çiçeği price or check other PS5 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 5 Haz 2024

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: Legacy Interactive, Inc.

Cheats:

Highest price

Lowest price

--

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Alışveriş Dağınıklığı: Bahar Çiçeği

Release date: 5 Haz 2024

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: Legacy Interactive, Inc.

Cheats:

Her yaştan oyuncuya yönelik bu 5 renkli, beyin gıdıklayan oyunda bahar geldi!

Animalville'deki tüm yaratıkların bahar için dışarı çıkma zamanı geldi!

Walker'lar, kasabalarında her yaştan çocukların ve ebeveynlerinin birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri bir yerin olmaması nedeniyle hayal kırıklığına uğradılar... bu yüzden tüm aile, mükemmel bir oyun alanı düzenlemeye karar verdi! Ancak anlaşılan o ki bu hiç de düşündükleri kadar kolay değil. Kasabanın hayvanları yeni oyun alanlarının tadını çıkaramadan önce temizlenmesi ve çözülmesi gereken çok şey var! Alışveriş Dağınıklığı: En İyi Oyun Alanı konusunda yardım edin.

Ardından ailenin Koyun Teyze'nin çiçekçisini dekore etmesine yardım edin! Balkonlarda yeterince çiçek veya bitki asılı olmadığını fark etti ve bunu daha iyiye doğru değiştirmeye karar verdi. Alışveriş Dağınıklığı: Blooming Tale'de yeni mağazasının raflarını temizleyin ve çiçeklerin yanı sıra gerekli tüm ekipmanı bulun.

Sezon bitmeden Koyun Teyze eski hayalini gerçekleştirmeye ve dünyanın en güzel çiçeklerle dolu kasabalarını ziyaret etmeye karar verir! O yokken, çiçekçi dükkanının sorumlusu Sloth Walker'dır. Ama bu pek iyi bir fikir olmayabilir… Artık dükkan mahvoldu! Alışveriş Karmaşasına Atlayın: Kasvetten Bloom'a ve günü kurtarın!

Şimdi Walker ailesinden birinin doğum günü zamanı! Doğum günleri her çocuğun en sevdiği tatil olduğundan partiyi hazırlamanın zamanı geldi. Yolda olan bir sürü misafir, servis edilmesi gereken yemekler ve yapılması gereken dekorasyonlar varken Walker'lar kaos içinde! Alışveriş Dağınıklığı'nda en iyi becerilerinizi gösterin: Hare'in partisini şimdiye kadarki en iyi partiye dönüştürmek için Doğum Günün Kutlu Olsun!

Sonunda Walker'lar yeni bir mücadeleye girişiyor: kendi kahvehanelerini açıyorlar! Animalville'de mükemmel bir kahvehane bulunmadığından Walker'lar bu işi üstlenirler. Artık kahvehane için en iyi ekipmanı ve şık mobilyaları almak için ihtiyaç duydukları tek şey keskin gözleriniz ve becerikli elleriniz. Alışveriş Dağınıklığı'nda yeni ve muhteşem bir kahve macerasına katılın: Coffeehouse!

Çiçekler açarken ve havalar değişirken neşe ve büyüme dolu 5 karmaşa oyununun tadını çıkarın! Alışveriş Dağınıklığı: Bahar Çiçeği'ni kaçırmayın.

Özellikler
- 40 saatten fazla beyin gıdıklayan oyun
- 100 kümülatif bölüm, 700 karmaşık seviye ve 100 bulmaca
- Renkli grafikler, komik diyaloglar ve sevimli karakterler
- Ayarlanabilir modlar: Zaman sınırı olmadan kolay ve zaman sınırıyla zor ama kazanılacak daha fazla puan!
- Çeşitli temalardan yeni öğelerle oynayın: doğum günü partisi, kahve dükkanı ve daha fazlası
- Parlak, renkli bahar grafiklerinin, birçok çiçeğin ve daha fazlasının keyfini çıkarın
- Yumuşak sesler, müzik şaheserleri, ortam müziği ve daha fazlasıyla oynarken rahatlayın


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.