Press "Notify when price drops" button to track Alışveriş Dağınıklığı: Cadılar Bayramı Gizemi price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 5 Haz 2024

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: Legacy Interactive, Inc.

Cheats:

Highest price

Lowest price

--

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Alışveriş Dağınıklığı: Cadılar Bayramı Gizemi

Release date: 5 Haz 2024

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: Legacy Interactive, Inc.

Cheats:

Her yaştan oyuncuya yönelik 5 ürkütücü ve gizemli zeka oyunu oynayın!

İhtiyacınız olan eşyaları ortaya çıkarmak için engellerle dolu yüzlerce renkli seviyenin üstesinden gelin! Eşleşen çiftleri, üçlü setleri, tür ve renk gibi kategorilere uygun öğeleri ve daha fazlasını ararken keskin gözlerinizi eğitin. Bulduklarınızı taşıma bantlarına bırakın ve puanların birikmesini izleyin! Daha sonra güzel resimleri fayans ve kayan bulmacalarla çözün.

JetDogs'un Alışveriş Dağınıklığı serisi, bulmacalara aç oyunculara her zaman yeni sürprizler ve maceralar sunuyor!

Öncelikle dedektif şapkanızı takmanız gerekecek… Animalville'de soruşturma becerilerinize ihtiyaç duyan iki vaka var!

Hare'in yepyeni bisikleti çalınınca Squirrel meseleyi kendi eline alır... ve aile birlikte Walkers Dedektiflik Bürosu'nu açmak için yola çıkar! Alışveriş Dağınıklığı: Dedektiflik Bürosu tamamen yeni bir maceradır. Kanıt toplamak, tanıkları sorgulamak ve yeni ofisi dekore etmek için ihtiyacınız olan her şeyi bulun. O zaman… O alçak suçluyu bulmanın zamanı geldi!

Bir sonraki vaka herkesin hayal edebileceğinden daha hızlı ortaya çıkıyor. Büyük açılışına günler kala Animalville'in en yeni restoranı soyulur. Eksik tarifleri arayın, hırsızı yakalayın ve Alışveriş Dağınıklığı: Yiyecek Dedektifleri'nde büyük açılışı tekrar rayına oturtun!

Uzun, keçeleşmiş kürk kasaba halkının günlük yaşamına müdahale etmeye başladığında birinin harekete geçmesi gerekir! Devasa kürk yığınları şehrin her yerinde uçuyor, herkes hapşırıyor ve makaslar satın alınıyor…. Animalville benzeri görülmemiş bir felaketin eşiğinde! Walker'lar durumu düzeltmeye karar veriyor, bu yüzden Alışveriş Dağınıklığı: Güzellik Salonu'nda mağaza kurmanın zamanı geldi!

Sonunda yılın herkesin en sevdiği, ürkütücü zamanı geldi... Cadılar Bayramı!

Walker ailesinin Cadılar Bayramı için bahçelerini dekore etmelerine yardım edin. En korkunç bahçe gösterisi için yıllık yarışmayı kazanma görevine hazırlar mı? Mağazalardaki boş raflar ve her şey bu kadar karışıkken olmaz…! Alışveriş Dağınıklığı: Cadılar Bayramı'nda Walkers'daki en iyi Cadılar Bayramı dekorasyonlarını ararken onlara katılmak için kartal gözünüzü kullanın.

Sonunda Bay Fare'nin sevilen antika mağazası zor günler geçirdi. Yeni müşteriler kazanmak için mağazayı Kont Drakula tarzında dekore etmeyi planlıyor! Ancak yalancının tüm bunları Cadılar Bayramı öncesi kaos ve karmaşanın ortasında bulması için çok sayıda vampir ekibine, ikramlara, canavarlara ve yetenekli bir kişiye ihtiyacı var! Bay Fare'nin mağazasını kurtarmaya yardım edecek misiniz?

Bu pakette 5 yeni karmaşa bulmaca macerasına atılın: Alışveriş Dağınıklığı: Cadılar Bayramı Gizemi!

Özellikler
- 40 saatten fazla beyin gıdıklayan oyun
- 100 kümülatif bölüm, 700 karmaşık seviye ve 100 bulmaca
- Renkli grafikler, komik diyaloglar ve sevimli karakterler
- Ayarlanabilir modlar: Zaman sınırı olmadan kolay ve zaman sınırıyla zor ama kazanılacak daha fazla puan!
- Bay ve Bayan Drakula, mumyalar ve büyüleyici vampir hikayeleriyle yüzleşin! Ayrıca Drakula'nın inini ziyaret edin ve hayatta kalın!
- Animalville'deki en kötü suçluyu bulmak için keskin gözlerinizi kullanın!


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.