Press "Notify when price drops" button to track Dig or Die price or check other PS5 / PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 5 Haz 2024

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: BLITWORKS SL

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Highest price

249.00 TL

Lowest price

249.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 1

Dig or Die

Release date: 5 Haz 2024

Genre: Adventure

Rating:

Publisher: BLITWORKS SL

Cheats:

Subtitles: Chamorro, Chinese, Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Polish, Portuguese, Russian, Spanish

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
CRAFT & Co şirketinin bir temsilcisisin.
Galaksinin dört bir yanında otomatik üretim araçları satarken uzay aracın bir düşman gezegenine düşüyor ve buradan sağ salim kurtulabilmek için çok güçlü bir savunma inşa etmen gerekiyor.
Ama dikkatli ol... Bu gezegen oldukça acımasız.
Sattığın aletleri ve yerel kaynakları kullanarak hayatta kalmak ve eninde sonunda gezegenden kaçmak için ihtiyaç duyabileceğin her şeyi inşa et.
Keşfet, savaş, üret ve savunmanı inşa et!

Eşsiz ve yenilikçi bir oyunun keyfini çıkar:
- Strateji: Güçlü duvarlar inşa ederek ve taretleri akıllıca yerleştirerek her gece büyük saldırılara karşı koy.
- Fizik: İnşa ederken iyi düşün yoksa yapıların çöker! Merkezini korumak ya da uzak yerlere erişirken köprüler ve yüksek kuleler inşa etmek için bunlara ihtiyacın olacak.
- Su döngüsü: Yağmur, sızıntı, yeraltı nehirleri ve göller... Şiddetli yağmurlar sırasında dikkatli ol yoksa su seviyesinin aniden yükselmesi seni şaşırtabilir!
- İster klasik modda oyna ister özel oyun modlarını dene: Denizin Altında (büyük bir okyanusun altındaki bir mağarada başlayın!), Gökyüzü Dünyası (yüzlerce uçan adadan oluşan rastgele oluşturulmuş bir dünya) veya Merkez Savunması (keşif yok, sadece merkez inşa etme ve savunma var).
- Meteor Yağmuru, Sel Yağmuru, Deprem, Yanardağ Patlaması ve hatta Köpekbalığı Fırtınası gibi çeşitli sürprizler tetiklemek için Tehlikeli Olaylar seçeneğini etkinleştirin!
- Yaratıcı Modun keyfini çıkar ve bütün eşyaları ücretsiz olarak üret. Buna araziyi değiştirmek ve hatta su ve lav oluşturmak için kullanılabilen hileli eşyalar ve araçlar da dâhil!

Oynanış:
- Başlangıçtan itibaren eğlenceli: Aşırı yavaş kazma yok, böylece keşif, dövüş ve stratejiye konsantre olabilirsin.
- Oyunun son amacı: Gezegenden kaçmak için bir roket gemisi inşa etmen gerekiyor.
- Stratejik hayatta kalma: Oyun, stratejik anlamda bir hayatta kalma oyunudur. Açlık ihtiyacın yok, oyunun tek amacı her gece büyük saldırılara karşı hayatta kalmak. Bunu yapmak için de kaynak toplayıp savunmanı hazırlamak üzere dünyayı keşfetmen gerekecek.

Dövüşler:
- Burada kılıç, büyü ya da uçan palyaço canavarlar yok! Bu, hızlı ve eğlenceli lazer silahı dövüşlerine sahip tutarlı bir bilim-kurgu dünyası!
- Akıllı canavarlar: Savunmalarına saldırmak için en iyi yolu bulacaklar. Dikkatli ol: Duvarların içinden geçemeseler bile onları yıkabilirler!
- Zorluk ilerlemesi: Sadece daha önce öldürdüğün canavar türleri gece saldırır..
- Yapay Zekâlı arkadaş: Düşen geminde hayatta kalan ve sana faydalı tavsiyelerde bulunacak (ya da bulunmayacak!) bir yapay zekâ var.

Dünya Simülasyonu:
- Küresel gerçek zamanlı çevre, fizik, su döngüsü ve aydınlatma simülasyonuna sahip devasa bir dünya.
- Elektrik: Merkezinin en gelişmiş eşyalarına güç sağlamak için güneş panelleri veya kullanışlı hidroelektrik santralleri inşa et!
- Bitki simülasyonu: Bitkiler, yaşam koşulları sağlandığında doğal olarak büyür ve çoğalır.
- Prosedürel olarak oluşturulmuş dünya: Önemli alanların konumları oyunun mantıklı bir şekilde ilerlemesini sağlamak için önceden belirlidir ancak yüzey, mağaralar, cevherler vb. unsurların detaylı düzeni her oyunda eşsizdir.

Üretim ve İnşaat:
- Üretim: Daha iyi eşyalar ve savunmalar üretmek için maden kazıp, bitki toplayıp, canavarları ve baş düşmanları öldürmelisin. Kazma işlemi çok hızlıdır, envanter alanın sonsuzdur ve tüm üretim tariflerini görebilirsin.
- Merkez inşası: Kale inşa ediyorsun, yazlık ev değil.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Bu içeriği hesabınızla ilişkilendirilmiş ana PS5 konsolunda (“Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama” ayarı üzerinden) ya da diğer PS5 konsollarında aynı hesabınızla oturum açtığınızda indirebilir ve oynatabilirsiniz.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.