Press "Notify when price drops" button to track Alışveriş Dağınıklığı: Kış Tatili price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 5 Haz 2024

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: Legacy Interactive, Inc.

Cheats:

Subtitles: Dutch, English, French, German, Russian

Highest price

319.00 TL

Lowest price

319.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

-- / 5

Ratings: --

Alışveriş Dağınıklığı: Kış Tatili

Release date: 5 Haz 2024

Genre: Puzzle

Rating:

Publisher: Legacy Interactive, Inc.

Cheats:

Subtitles: Dutch, English, French, German, Russian

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Her yaştan oyuncu için 5 farklı, beyin jimnastiği oyunu oynayın!

İhtiyacınız olan eşyaların diğer pek çok şeyin etrafında, yanında ve altında saklandığı tonlarca renkli seviyeye geçin! Eşleşen çiftleri, üçlü setleri, tür ve renk gibi kategorilere uygun öğeleri ve daha fazlasını ararken keskin gözlerinizi eğitin. Daha sonra güzel resimleri fayans ve kayan bulmacalarla çözün.

JetDogs'un Alışveriş Clutter serisindeki bu 5 oyun kesinlikle sizi şaşırtacak ve sevindirecek!

En sevdiğiniz kızağa atlayın ve büyünün hakim olduğu kışlık bir yere doğru kaydırın! Sokaklar parlak ışıklarla parlıyor, müzik her yerde yankılanıyor ve yetişkinler bile mucizelere yeniden inanmaya başlıyor!

Bu yıl Walkers muhteşem bir ağaç dikiyor. Ancak bunu dekore etmek o kadar kolay değil… Noel ağaçları için en iyi süsleri bulmalarına yardımcı olun ve Alışveriş Dağınıklığı: Noel Şiir Ağacı'nda Yürüyenlerin Noelini kurtarın.

Sonra, Yürüteçler küçük bir gezi planlarken, Fare Amca ve Koyun Teyze, Noel gezisi biletleriyle kapılarına gelirler! Aileye katılın, dünyayı dolaşın ve manzaraları hayranlıkla izlemek için karaya çıkın. Ardından, Alışveriş Dağınıklığı: Noel Gezisi'nde Noel'i kutlamak için evinize dönün.

Kış sezonunu Alışveriş Dağınıklığı: Kış Bahçesi ile sonlandırın. Fare Amca, sevgili eşi Koyun Teyze'nin tüm yıl boyunca çiçeklerini yetiştirebileceği bir sera kurmak istiyor. Kışın yeşil bitkiler bulmak oldukça zordur, ancak Yürüteçler Koyun Teyze'yi bahara kadar hüzünlü bırakmayacaklar!

Ancak sonbahar tatilleri de göz ardı edilemez! Walker'lar Animalville'de bir ziyafet düzenlemeye karar verdiler ve Şükran Günü gelenekleri konusunda gerçek bir uzman olan iyi kalpli Tom Amca Türkiye yardıma geldi. Alışveriş Dağınıklığı'nda eğlenceye katılın: Mükemmel Bir Şükran Günü!

Sonunda… Alışveriş Dağınıklığı'nda aşk çiçek açıyor: Havada Aşk! Çünkü Sevgililer Günü sadece Sevgililer Günü değil... aynı zamanda Bay ve Bayan Walker'ın da yıldönümü! Yapacak çok şey var: hediyeler alın, dekorasyonları seçin ve bunları hazırlayın ve ayrıca Sevgililer Günü kartlarını seçip gönderin!

Huzurlu Animalville kasabasında Walker ailesine katılın ve iyi vakit geçireceğinizden emin olabilirsiniz!

Özellikler
- 40 saatten fazla beyin gıdıklayan oyun
- 100 kümülatif bölüm, 700 karmaşık seviye ve 100 bulmaca
- Renkli grafikler, komik diyaloglar ve sevimli karakterler
- Ayarlanabilir modlar: Zaman sınırı olmadan kolay ve zaman sınırıyla zor ama kazanılacak daha fazla puan!
- Noel, Şükran Günü ve Sevgililer Günü ruhuna girmek için şenlikli görüntüler, öğeler, animasyon ve müzik!
- Rahat ve keyifli bir oyun deneyimi için yeni yumuşak sesler ve müzik şaheserleri, rahatlatıcı ortam sesleri ve daha fazlası
- Dünya çapındaki kış tatili gelenekleri hakkında birçok gerçeği öğrenin!


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.