Press "Notify when price drops" button to track Reaper Survivors price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 6 Haz 2024

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Maksym Vysochanskyy trading as IndieGames3000

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Highest price

125.00 TL

Lowest price

125.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

1.36 / 5

Ratings: 11

Reaper Survivors

Release date: 6 Haz 2024

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: Maksym Vysochanskyy trading as IndieGames3000

Cheats:

Subtitles: English

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Zamanın en büyük düşmanınız olduğu ve hayatta kalmanın tek hedefiniz olduğu bir dünyaya hoş geldiniz. Reaper Survivors'da oyuncular zamanın amansız geçişine karşı amansız bir mücadeleye sürükleniyor. Unutulmaz derecede güzel bir piksel sanat ortamında geçen bu seferki hayatta kalma oyunu, minimalist oynanışı roguelite unsurlarla birleştirerek eşi benzeri olmayan sürükleyici bir deneyim sunuyor.

Oyuncular oyunun seviyelerinde ilerledikçe, her biri bir öncekinden daha çetin olan, giderek zorlaşan engellerle ve düşmanlarla karşılaşacaklar. Hayatta kalmanın anahtarı, sürekli büyüyen tehditlerle doğrudan yüzleşmenizi sağlayacak şekilde karakterinize yönelik stratejik yükseltmelerde ve geliştirmelerde yatmaktadır.

Ancak unutmayın, çünkü siz güçlendikçe rakipleriniz de güçlenir. Oyun, üstesinden gelmek için zamanınızı ve becerinizi gerektiren güçlü patron düşmanlarını tanıtıyor. Bu zorlu düşmanlar sizinle varlığınızın devamı arasında duruyor ve her fırsatta yeteneklerinizi ve kararlılığınızı test ediyor.

Büyüleyici piksel sanatı görselleri, bağımlılık yaratan oynanışı ve dinamik seviye sistemi ile Reaper Survivors, oyuncuları koltuklarının kenarında tutacak sürükleyici bir oyun deneyimi vaat ediyor. Zamanın tahribatına meydan okumaya ve gerçek bir hayatta kalan olarak ortaya çıkmaya hazır mısınız? Zaman geçiyor.


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.