Press "Notify when price drops" button to track Cowboy Duel: Red Wild West Massacre price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 11 Haz 2024

Genre: Fighting / Shooter / Simulation

Rating:

Publisher: GameToTop Corporation LTD

Cheats:

Subtitles: English

Highest price

379.00 TL

Lowest price

379.00 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

5 / 5

Ratings: 1

Cowboy Duel: Red Wild West Massacre

Release date: 11 Haz 2024

Genre: Fighting / Shooter / Simulation

Rating:

Publisher: GameToTop Corporation LTD

Cheats:

Subtitles: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Kanunsuz dünyaya girin!

Tabancaların kanun koyduğu ve düelloların kaderi belirlediği Vahşi Batı. "Kovboy Düellosu "nda bir efsane olun ve Vahşi Batı'nın acımasız dünyasına meydan okuyarak şöhret ve servet için savaşın.
Karizmatik karakterlerden birini seçin ve hayatınızın tehlikede olduğu düellolarda tehlikeli suçlulara meydan okuyun.
Her seviyenin yeni bir meydan okuma olduğu çeşitli kasabalarda destansı savaşlar sizi bekliyor. Her adımı hesaplayın, ateş edeceğiniz anı seçin ve siper alın. Çevreyi kullanın: Düşman mermilerinden kaçınmak için binaların ve telgraf direklerinin arkasına saklanın.

Düellolar için para kazanın, silahlarınızı geliştirin ve daha güçlü mermiler satın alın. Her seviyede düşmanlar daha güçlü hale gelecek, yeni stratejiler ve daha iyi silahlar gerektirecek.
Vahşi Batı'yı gezin, pitoresk kasabaları keşfedin, renkli karakterlerle tanışın ve her seviyede zorlu görevleri tamamlayın.

Üstünlüğünüzü kanıtlayın, yalnızca en cesur ve en isabetli olanların efsane olabileceği Vahşi Batı'nın meydan okumasını kabul edin. Kovboy Düellosu'na katılın ve tabancanızın gölgenizden daha hızlı ateş ettiğini gösterin!


Tek oyunculu çevrimdışı
Çevrimdışı oynama etkin


Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.