Press "Notify when price drops" button to track Quiplash price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 15 Eyl 2015

Genre: Party

Rating:

Publisher: JACKBOX GAMES, INC.

Cheats:

Highest price

36.00 TL

Lowest price

23.99 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.75 / 5

Ratings: 4

Quiplash

Release date: 15 Eyl 2015

Genre: Party

Rating:

Publisher: JACKBOX GAMES, INC.

Cheats:

PlayStation®3 ile uyumludur.

3-8 Oyuncu ve binlerce Seyirci için!

Popüler YOU DON’T KNOW JACK, Fibbage ve Drawful parti oyunlarının perde arkasındaki ekip şimdi de her dakikası kahkahalarla dolu bir espri ve hazırcevaplık oyunu olan Quiplash’ı sunuyor. Telefonunuzu veya tabletinizi kullanarak, “Bir eşek tarafından yapıldığını gördüğünüzde hayret edeceğiniz bir şey” veya “En kötü çorba tadı: _____ kreması” gibi istemleri yanıtlayın.

Kural yok, doğru yanıt yok! Ne isterseniz söyleyin!

Yanıtınız, parlak zeka ve komedi içeren kafa kafaya bir mücadelede başka bir oyuncunun yanıtıyla karşılaştırılır (veya sadece “Hangi yanıtın ahmaklık derecesi daha düşük?” diye sorulur). Diğer oyuncular – ve hatta bir sonraki oyuna girmek isteyen Seyirciler – en beğendikleri yanıt için oy verirler.

Quiplash, herkesin oynayabileceği ve zevk alabileceği bir parti oyunudur!

Not: Quiplash yalnızca İngilizce olarak mevcuttur.


Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce


Oyun içi satın alma opsiyonu

1-8 Oyuncu
HDTV ekran çözünürlüğü: 720p, 1080i, 1080p

Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
İndirilen içeriklerin 2 adede kadar etkinleştirilmiş uyumlu Ev Konsolu sisteminde kullanımı için tek seferlik ücret.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Computer Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Computer Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

Developed by Jackbox Games, Inc. Game and Software ©2015 Jackbox Games, Inc. All rights reserved. Jackbox Games and the Jackbox Games logo are registered trademarks of Jackbox Games, Inc. Quiplash and the Quiplash logo are trademarks of Jackbox Games, Inc. All other trademarks and logos are the property of their respective owners.