Press "Notify when price drops" button to track Saints Row IV: Re-Elected and Gat out of Hell price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 23 Oca 2015

Genre: Action

Rating:

Publisher: Deep Silver

Cheats:

Main game: Saints Row IV: Re-Elected

Subtitles: English, French, German, Italian, Polish, Russian, Spanish

Voice: English

Highest price

749.00 TL

Lowest price

22.49 TL

Lowest PS+ price

26.70 TL

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.65 / 5

Ratings: 648

Release date: 23 Oca 2015

Genre: Action

Rating:

Publisher: Deep Silver

Cheats:

Main game: Saints Row IV: Re-Elected

Subtitles: English, French, German, Italian, Polish, Russian, Spanish

Voice: English

Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.
Saints Row IV: Re-Elected
Dünyayı terörist saldırısından kurtardıktan sonra 3. Cadde Azizleri'nin lideri ABD başkanı olur. Zinyak adlı bir uzaylı savaş lordu beyaz saraya saldırıp bütün kabineyi kaçırana kadar işler gayet iyi gider. Şimdi, gerçekliği büken bir simulasyonun içinde kapana kısılmış olan Başkan ve Azizler kendilerini, Dünya'yı ve bütün galaksiyi kurtarmak için bir savaş veriyor… bütün bunlar çok çılgınca geldiyse bize güvenin: daha yeni başlıyoruz.

Saints Row: Gat out of Hell
Saints Row IV'ün devamı niteliğindeki genişletmede Patron'u Cehennem çukurundan kurtarırken Johnny Gat ve Kinzie Kensington'a katılın. İblisleri öldürün, saçmalıklarla dolu bir dünyaya adım atın ve silahları konuşturun. Cidden.

Oyun içi satın alma opsiyonu

Video Output: 720p 1080i 1080p
DUALSHOCK 4
Online Players 2-2
Offline 1

Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Computer Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Computer Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

© 2015 and published by Deep Silver, a Division of Koch Media GmbH, Austria. Developed by Deep Silver Volition, LLC. Saints Row, Deep Silver and their respective logos are trademarks of Koch Media. Remastered by High Voltage Software, Inc. High Voltage and its respective logos are either registered trademarks or trademarks of High Voltage Software, Inc. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners. All rights reserved.