Press "Notify when price drops" button to track Vib-ribbon™ price or check other PS3 / PS Vita / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 15 Eki 2014

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

22.00 TL

Lowest price

5.99 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.51 / 5

Ratings: 72

Vib-ribbon™

Release date: 15 Eki 2014

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

PlayStation®3, PlayStation®Vita ve PSP® (PlayStation®Portable) ile uyumludur.

Müziğin hayat bulduğu Vib-ribbon™'un sınırsız eğlence dünyasına adım atın.

Orijjnal PlayStation® (PS one®) hit oyunu Vib-ribbon™ sizi Müzik Dünyası içinden geçen, müziğin temposu ile birlikte değişim gösteren bir kablo olan Vib-ribbon boyunca ilerleyen Vibri'ye (şarkı söylemeyi ve ücra köşelerde dolaşmayı seven sıska tavşan) rehberlik etmeniz için seçti.

Sorun şu ki vib-ribbon içinde yaşanan her dalgalanma, Vibri'nin yoluna yeni engeller koyuyor ve müzik sırasında sadece doğru tuşlara zamanında basarak bu engelleri aşabilirsiniz. Tamamen büyüleyici ve benzersiz olan bu müzikal deneyim için Vib-ribbon™'u bugün indirin…

LÜTFEN DİKKAT: Bu bilgiler geliştirme sırasında doğruydu. Ama bu ürünün orijinal PlayStation® (PS one®) versiyonundaki bazı işlevler değişkenlik gösterebilir ya da kullanılmayabilir.

Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

Vib-ribbon™ ©2000 - 2014 Sony Computer Entertainment Inc. Published by Sony Computer Entertainment Europe. Developed by Nanaonsha. “PLAYSTATION” and “PlayStation” are registered trademarks of Sony Computer Entertainment Inc. is a registered trademark of Sony Corporation. All rights reserved.