Press "Notify when price drops" button to track Gravity Badgers price or check other PS Vita deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 20 Ağu 2014

Genre: Puzzle / Casual

Rating:

Publisher: Wales Interactive Limited

Cheats:

Highest price

14.99 TL

Lowest price

2.99 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.71 / 5

Ratings: 45

Gravity Badgers

Release date: 20 Ağu 2014

Genre: Puzzle / Casual

Rating:

Publisher: Wales Interactive Limited

Cheats:

Sadece PlayStation®Vita ile uyumludur. PlayStation®TV ile uyumlu değildir.

Oyunu oynamak için PlayStation®Vita hafıza kartı gerekir (ayrı satılır).

O derin uzay ölümcül derinliklerine girişimler Hellsett aka, ölümcül Evil Bal Badgers tehdit gelen arkadaşları, ailesi ve evreni kendisi kurtarmak için cesur yerçekimi porsuk Kaptan T Bayback bir uzay elbisesi içine adım.Gezegenlerin yerçekimi kendinizi atmak, vakum-macera dolu ve tehlike yüz seviyelerinde asteroitler ve inatçı ölümcül patronlar atlatmak, tüm bir çok büyük kefal kaya soundtrack tüm favori 80 çizgi film anımsatan çarpıcı bir sanat tarzı altında birleştirilmiştir!Oyun daha geri getirmeye devam edecektir 140 zorlu düzeyleri ile son derece bağımlılık fizik tabanlı eylem vardır. O değilse ve yeterince de dev Uzay Worm, ölümcül Doomsphere ve kilidini açmak için beş Yerçekimi Badger karakterler dahil olmak üzere beş büyük patron seviyesi vardır.

1 Oyuncu
Minimum Kayıt Boyutu 16 KB
Dokunmatik Ekran

Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
Uyumlu Taşınabilir Konsol sistemlerinden etkinleştirilmiş 3 adede kadar yükleme için bir seferlik ücret.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

© 2014 Wales Interactive Ltd