Press "Notify when price drops" button to track Tales from Space: Mutant Blobs Attack -Resmi Soundtrack albümü price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 18 Haz 2014

Genre: Puzzle / Action

Rating:

Publisher: DRINKBOX STUDIOS INC.

Cheats:

Highest price

13.00 TL

Lowest price

8.69 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.29 / 5

Ratings: 7

Tales from Space: Mutant Blobs Attack -Resmi Soundtrack albümü

Release date: 18 Haz 2014

Genre: Puzzle / Action

Rating:

Publisher: DRINKBOX STUDIOS INC.

Cheats:

PlayStation®3 ile uyumludur.

Başka bir zamana ve mekana ait soundtrack albümü. Hak ettiği yeri şimdiye kadar bulamamış enstrümanlarla yapılan, akılda kalacak aranjmanlar. Peter Chapman'ın ksilofon, tuba, org, orkestra davulu, hatta Teremin (araştırın) seslerinin ağırlıkta olduğu çılgın ve eksantrik bestesi. Ürkütücü, dinlendirici ve 50/60'ların Egzotik Esquivel akımından büyük ölçüde etkilenen bu bestenin kulaklarınızı şenlendireceği kesin. Mastering'i 'Living Stereo' formatında yeniden yapılan, dinlendiğinde hepsi tek bir şarkıymış hissini veren 16 parça.

Peter Hakkında
Chapman zamanının büyük bir kısmını, eski model synthesizer, gitar ve sampler'larla çevrili stüdyosunda geçiriyor ve kendi imzasını taşıyan sound'unu oluşturmak için bu enstrümanları modern kayıt teknolojileri ve prodüksiyon teknikleri ile bir araya getiriyor. Bir şeyler yetiştirme telaşında olmasa da, hala onu besteci koltuğunda oturup elektronik sesleri kullandığı projesi COINS için parça hazırlarken görebilirsiniz.

Bu ürün, oyun içi konuşmalarda belirtilen dilleri desteklemektedir:İngilizce


1 Oyuncu
HDTV ekran çözünürlüğü: 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®3 Titreşim İşlevi

Bu ürünün indirilmesi, Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi'ne ve bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
İndirilen içeriklerin 2 adede kadar etkinleştirilmiş uyumlu Ev Konsolu* sisteminde kullanımı için tek seferlik ücret.
* Daha fazla bilgi almak için Hizmet Koşulları'na başvurun.

'Tales from Space: Mutant Blobs Attack' © 2013 DrinkBox Studios Inc. All Rights Reserved. Developed and Published by DrinkBox Studios Inc. DrinkBox, DrinkBox Studios, the DrinkBox Studios design, 'Tales from Space: Mutant Blobs Attack', 'Tales from Space', 'Mutant Blobs Attack' and any and all associated design(s) are trademarks and/or registered trademarks of DrinkBox Studios Inc.