Press "Notify when price drops" button to track THE PLAYROOM price or check other PS4 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 22 Kas 2013

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Highest price

Lowest price

--

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.21 / 5

Ratings: 115585

THE PLAYROOM

Release date: 22 Kas 2013

Genre: --

Rating:

Publisher: Sony Interactive Entertainment Europe

Cheats:

Her PlayStation®4 sisteminde yüklü olarak gelen THE PLAYROOM, hemen oynanmaya hazır durumdadır. PlayStation®Camera’nızı alın, DUALSHOCK®4 kablosuz kontrol cihazınızı hazırlayın ve herkesin keyif alacağı, çığır açan artırılmış gerçeklik oyun dünyasına doğru adımınızı atın.

THE PLAYROOM’da neler yapabilirsiniz?

• Asobi’yi çağırın – Oturma odanızda oynamaya gelecek, interaktif bir uçan robot olan Asobi’yi uyandırmak için tıpkı bir sihirli lamba gibi dokunmatik yüzeyi ovuşturun.

• Hava hokeyi oynayın – Bir rakibe karşı meydan okuyun ve uzatmayı, döndürmeyi ve eğmeyi sağlayan kumandalarınız arasında yansıyan, olağanüstü holografik oyun alanında galip gelmeye çalışın.

• AG Robotları ile Tanışın – Çok sayıda küçük AG Robotları bulunuyor. Onlarla inanılmaz yollarla etkileşime geçmeyi öğrenin ve etrafta maskaralık ederlerken eğlenmenize bakın.

• Ekstra oyun eklentisinin keyfini çıkarın. İlave ücret ödemeden indirebileceğiniz OYUNCAK YAPICI dâhil olmak üzere gözünüz, THE PLAYROOM için PlayStation®Store’a gelecek ekstra içeriklerde olsun.

Önemli Bildirimler
THE PLAYROOM ve ilave eklenti içerikleri ile ilgili daha fazla bilgiyi eu.playstation.com adresinden alabilirsiniz.

Uyumluluk Bildirimleri
1-4 Oyuncu, DUALSHOCK®4 Kablosuz Kontrol Cihazı Titreşim İşlevi, HD Video Çıkışı: 720p/1080i/1080p, PlayStation®App İkinci Ekran, PlayStation®Camera

THE PLAYROOM

Bu ürünün indirilmesi, Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi'ne ve bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
Kitaplık programları ©Sony Computer Entertainment Inc., münhasır olarak Sony Computer Entertainment Europe kuruluşuna lisanslanmıştır. Yazılım Kullanım Şartları geçerlidir; kullanım haklarının tam metni için şu adrese gidin: eu.playstation.com/legal for full usage rights.

THE PLAYROOM