Press "Notify when price drops" button to track Best Break Breakers Bundle price or check other PS Vita / PSP deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 30 Eki 2013

Genre: Puzzle / Casual / Family

Rating:

Publisher: BEATSHAPERS LTD.

Cheats:

Highest price

36.00 TL

Lowest price

18.39 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.33 / 5

Ratings: 3

Release date: 30 Eki 2013

Genre: Puzzle / Casual / Family

Rating:

Publisher: BEATSHAPERS LTD.

Cheats:

PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable) ve PlayStation®Vita ile uyumludur.

İki BreakQuest onun üzerinde iki etkileşimli fizik aksiyon dolu yüzlerce düzeyleri ve 2 farklı eşsiz müzikleri tek bir paket içinde. Wizorb ™ – tek bir oyunda tuğla ve RPG öğeleri kırma sert alaşım!
Üstün bir fizik kavram ve gelişmiş çarpışma sistemi ile enerji oyun türü için oyun deneyimi hiç görülmemiş-öncesi oluşturur. Breaking tuğla kadar eğlenceli olmamıştı!


Compatible with PSP™, PS Vita and PS3™.

Bu ürünün indirilmesi, Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi'ne ve bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları. İndirilen içeriklerin 2 adede kadar etkinleştirilmiş uyumlu Taşınabilir Konsol* sisteminde kullanımı için tek seferlik ücret.
* Daha fazla bilgi almak için Hizmet Koşulları'na başvurun.

© 2013 Beatshapers Ltd. Developed by Beatshapers Ltd, licensed by Nurium Games. ©Tribute Games, Inc. Wizorb is a registered trademark of Tribute Games, Inc. All Rights Reserved.