Press "Notify when price drops" button to track Bundle CoJ Gunslinger + FC Blood Dragon price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 24 Tem 2013

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: UBISOFT ENTERTAINMENT SA

Cheats:

Highest price

114.00 TL

Lowest price

23.99 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.69 / 5

Ratings: 107

Call of Juarez® Gunslinger
Far Cry 3: Blood Dragon

Release date: 24 Tem 2013

Genre: Action / Adventure

Rating:

Publisher: UBISOFT ENTERTAINMENT SA

Cheats:

PlayStation®3 ile uyumludur.

Call of Juarez Gunslinger :
Call of Juarez® Gunslinger, tozlu bir altın madeninden dağınık bir bara kadar her şeyiyle Vahşi Batı atmosferini yaşatıyor. Gaddar bir ödül avcısının Batı’nın en belalı haydutlarının peşine düştüğü epik bir yolculuğa çıkın.

Far Cry Blood Dragon :
Far Cry 3: Blood Dragon Müthiş Bir Siber Nişancı.
80’ler görünümündeki geleceğe hoş geldiniz. Yıl 2007 ve bir Mark IV Siber Komandosu olan Sargent Rex Colt’sunuz. Göreviniz: kızı bulmak, kötüleri öldürmek ve dünyayı kurtarmak.
Sayborglar, Kan Ejderhaları, mutantlar ve Michael Biehn’in (Terminator, Aliens, Navy Seals) buluştuğu VHS dönemi atmosferli nükleer bir geleceğin tüm klişelerini yaşayın.

© 2013 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Far Cry, Ubisoft, and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries. Based on Crytek’s original Far Cry directed by Cevat Yerli. Powered by Crytek’s technology “CryEngine.”

1 Player
HDTV screen resolution: 720p

Bu ürünün indirilmesi, Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi'ne ve bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
İndirilen içeriklerin 2 adede kadar etkinleştirilmiş uyumlu Ev Konsolu sisteminde kullanımı için tek seferlik ücret.
Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.
Sony Computer Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Computer Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

© 2013 Ubisoft Entertainment and Techland. All Rights Reserved. Call of Juarez marks are trademarks of Ubisoft Entertainment and Techland. Techland is a trademark of Techland. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.