Press "Notify when price drops" button to track Coconut Dodge Revitalised price or check other PS Vita deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 5 Haz 2013

Genre: Action / Arcade

Rating:

Publisher: FUTURLAB LIMITED

Cheats:

Highest price

11.00 TL

Lowest price

7.39 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

3.68 / 5

Ratings: 3354

Coconut Dodge Revitalised

Release date: 5 Haz 2013

Genre: Action / Arcade

Rating:

Publisher: FUTURLAB LIMITED

Cheats:

PlayStation®Vita ve PlayStation®TV ile uyumludur.

Oyunu oynamak için PlayStation®Vita hafıza kartı gerekir (ayrı satılır).

Neden bizim gibi normal insanlar hazine adalarında hiç hazine bulamaz dersin? Çünkü korsanlar tüm hazinelerini ağaçlarda gizlerler de ondan!
Pek az insan bilir bunu, fakat Clawrence adlı bir yengeç de bu bilgiye sahip. Altın, Elmas ve Yakut için canını bile verir ve öyle harika bir yer buldu ki düştükleri anda onları bir bir cebe indiriyor. Tabii keşke onlarla beraber düşen, sinir bozucu Hindistan cevizleri de olmasa!
Clawrence'a yardım edip üzerine düşen Hindistan cevizlerinden kaçmasını, gökten yağan labirentlerin arasında yolunu bulmasını ve plaj topunu yere düşürmeden sektirmesini sağla. Dedikleri kadar iyiysen, yeterince hazine toplayıp liderlik sıralamasındaki yerini garantilersin!

1 Oyuncu
Ağ Özellikleri
Minimum Kayıt Boyutu 2048 KB
Dokunmatik Ekran

Bu ürünün indirilmesi, Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi'ne ve bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
Sony Computer Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Computer Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

Coconut Dodge Revitalised © 2013 FuturLab™ Limited.
Coconut Dodge Revitalised developed and published by FuturLab™ Limited. All rights reserved.