Press "Notify when price drops" button to track Urban Trial Freestyle price or check other PS3 deals and discounts by pressing "Discounts" button

How does PS Deals tracker work?

Release date: 20 Mar 2013

Genre: Sports

Rating:

Publisher: Tate Multimedia S.A.

Cheats:

Highest price

31.00 TL

Lowest price

5.99 TL

Lowest PS+ price

--

Metacritic
Score

/ 100

Critics:

Metacritic
User Score

/ 10

Ratings:

PlayStation
Rating

4.44 / 5

Ratings: 797

Urban Trial Freestyle

Release date: 20 Mar 2013

Genre: Sports

Rating:

Publisher: Tate Multimedia S.A.

Cheats:

PlayStation®Network için geliştirilmiş en iyi serbest stil şehir motoru gösterisi oyununu kaçırma!
Şehir senin oyun bahçen! Serbest stil motoruna atlayıp sokaklara çık, polisleri atlatıp şehir arazisini kullanarak inanılmaz numaralar çek: salto, 360 derece takla, duvara tırmanma, kaykay hareketi ve dahası.
Zamana Karşı veya Dublör Modu’ndaki performansını arttırmak için motorunu özelleştir. Hız ve stil arasında tercih yaparak kendine özgü bir sürüş stili geliştir.
Hayalet Modu'nda en iyi motorculara karşı mücadele et.
Farklı fonların çeşitliliği ve ince işlenmiş detayları, mükemmel performansa erişene ve en tepedeki motorcuları listenin dışına itene kadar üst üste saatlerce oynamanı sağlayacak.
4 farklı pisti ücretsiz dene ve Urban Trial Freestyle'ın ilk tadını çıkar.


Deneme versiyonunu daha önce indirdiyseniz, bu tam oyun yükseltmesini indirin.

1 Oyuncu
minimum 2 MB alan gerekir
SIXAXIS™ Harekete Duyarlı
DUALSHOCK®3 Titreşim İşlevi
Ağ Özellikleri

Bu ürünün indirilmesi, Sony Entertainment Network Hizmet Koşulları/Kullanıcı Sözleşmesi'ne ve bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.
Sony Computer Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Computer Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.

© and published 2013 by Tate Multimedia S.A. Developed by Tate Interactive. All rights reserved. Urban Trial Freestyle logo is a registered trademark of Tate Multimedia S.A